Galerija Selena Gomez Selena Gomez Hailey Bieber i Selena Gomez +4 Selena Gomez - 6

S novom godinom kreću i brige koja ima hrpa cura, a to je razmišljanje jesu li predebele i trebaju li krenuti već sada na dijetu, da do ljeta izgledaju što bolje. Selena je dokaz da ne moraš izgledati kao model da bi izgledala odlično u badiću.

Ako se i ti voliš ugledati na slavne cure i uspoređivati se s njima, evo jedne slavne djevojke s kojom se možeš uspoređivati bez da to uspoređivanje bude toksično. Selena Gomez. Nema veze što je sredina zime, ona širi pozitivnu poruku o tijelu za plažu. Prije nego što si postaviš nerealne ciljeve o izgledu svog tijela do ljeta, trebaš vidjeti koliko se Selena osjeća ugodno u svom tijelu, a ne izgleda kao model s piste. I ne mora biti kao model s piste i izgledati kao da tjedan dana nije ništa jela.

 

Različiti oblici tijela Kako da zavoliš svoje tijelo bez obzira na to kako ono izgledalo? Moraš proći kroz ovih 12 koraka

Obline su u modi i imati naglašena bedra, šlaufić na trbuhu ili celulit na nogama nije kraj svijeta niti nešto zbog čega ćeš se sramiti doći na plažu. Paparazzi su ju snimali dok je izlazila iz vode, a ona se odlučila zabaviti i nabacila im je nekoliko poza, jer zašto ne, kad ju već ionako fotkaju. Neka vide da se osjeća jednako dobro koliko i izgleda.

 

 

 

 

Dokaz da ne moraš biti tanka kao štapić da bi izgledala dobro i osjećala se ugodno u svom tijelu na plaži. Selena izgleda odlično, a svi komentatori koji pišu da se zapustila, da se sramoti ili da izgleda kao da je trudna, očito nemaju pametnijeg posla u životu od širiti mržnju.

 

 

Selena uvijek širi pozitivne poruke, ne radi drame i pokazuje da ju tuđa mišljenja ni malo ne diraju, točno ono što želimo od svojih celebrity uzora.

13 reasons why Filmovi i serije na kojima je Selena Gomez bila producentica: Na ovih 9 je ona radila „iza kamere“

Selena Gomez u badiću Tijelo kako izgleda pozitivna poruka na plaži

Još vijesti