Galerija Selena Gomez Selena Gomez Selena Gomez +4 Selena Gomez

Ljeto je još daleko, ali prije nego i trepneš bit će tu i krenut će opsesije oko badića i toga kako izgledamo u njima. Ima puno cura koje su tijekom ljeta nesigurne zbog toga kako izgledaju – a jedna od njih je do sada bila i Selena.

Tek je krenula nova godina, ali ljeto će doći i brže nego što misliš. Iako se sada dok gledamo snijeg kroz prozor čini kao da je jako daleko – nije. Većina se veseli ljetu, a ima sigurno i onih koji se već sada kreću stresirati zbog toga kako će izgledati u badući i kreću vježbati. Nema ništa loše u tome da počneš biti aktivnija, samo nemoj krenuti na lude dijete. Selena Gomez je netko tko nije tipična hollywoodska mršavica – ima obline i toga se ne srami. Utjecaj na to kako izgleda je imala i njena borba s bolešću.

Selena Gomez Selena Gomez je na dodjeli nagrada nosila drogerijski lak za nokte

Selena je odlučila da si prestaje stavljati pritisak na to kako izgleda u badiću i ovo je jedna lekcija koju svi trebamo naučiti od nje. Podijelila je fotku od prije kako je izgledala u badiću, a onda i jednu od prošle godine. Priznala je da je danas shvatila kako više nikada neće izgledati kao na prvoj fotografiji i da je to okej.

Selena Gomez u badiću

Dodala je kako zna da nije savršena, ali da je ponosna na to tko je kao osoba te da nekada zaboravi kako je skroz okej da bude točno takva kakva je. Kako odrastaš, tako ti se mijenja tijelo i ne bi si trebala stavljati pritisak da izgledaš nekako kako si izgledala prije par godina.

 

 

Svi želimo izgledati što bolje ljeti u badiću i nema u tome ništa loše, sve dok to ne postane opsesija i kreneš to pokušati postići na nezdrave i opasne načine. Trebamo biti više kao Selena i prihvatiti kako izgledamo bez da si oko toga stavljamo toliki stres.

Ema Luketin U totalno prirodnom izdanju - Ema Luketin pokazala kako izgleda bez i malo šminke

Selena Gomez u badiću poslala poruku celebrity voljeti sebe samopouzdanje u badiću

Još vijesti