Slika nije pronađena

Selena je sve – i pjevačica i glumica i vlasnica makeup brenda. Ono što mnogi ne znaju je da je Selena i producentica različitih filmova i serija. Iako je ispred kamere, zanima ju i rad iza kamere.

Kada Selena Gomez stigne odmarati i uživati? Čini se kao da posljednjih godina radi punom parom. Osim što se bavi glazbom, pojavljuje se i kao glumica, a uz to je i vlasnica makeup brenda Rare. Kao da to sve nije dosta, osim što je u filmovima i serijama kao glumica, u mnogima je sudjelovala i kao producentica.

Olivia Rodrigo i Vanessa Hudgens Brend šminke Selene Gomez je toliko dobar da mu ni drugi slavni ne mogu odoljeti – evo tko ga sve koristi

Radila je i iza kamere kako bi osigurala da sve ide kako treba. Imaj na umu, ona nije na ovim projektima bila redateljica, to je osoba koja je glavna na snimanju filma. Selena je imala ulogu producentice. Što to zapravo znači? Internet kaže da je to osoba koja ima kreativnu kontrolu i može donositi i upravljačke odluke. To su osobe i koje djelomično (ili nekada i u cijelosti) financiraju film ili seriju. To nije osoba koja radi na radnji filma, već osoba koja sve nadgleda da ide kako treba. Često na projektima radi po više producenata. E to je bila Selena Gomez na svim ovim filmovima i serijama! Možda su zato tako dobri.

Selena + Chef
Iako na prvu djeluje nespojivo, ali Selena ima i svoju kulinarsku emisiju. Krenula je s ovom serijom za vrijeme karantene i snimala iz kuće, a pošto je ostvarila uspjeh, nastavila ju je snimati i nakon karantene.

Only Murders in the Building
Osim što je ovdje u jednoj od glavnih uloga, također je na toj seriji radila i iza kamere. Ova krimi-misterij-zabavna serija sve nas je osvojila. Izgleda da je Sel napravila dobar posao.

Mi Vecino El Cartel
Kratka dokumentarna serija koja istražuje kako je smrt odvjetnika Juana Guerreroa Chapa razotkrila jedan meksički kartel u SAD-u. Definitivno čudna tematika na kojoj nismo očekivali Selenu.

The Broken Hearts Gallery
Romantična komedija u kojoj se Selena ne pojavljuje kao glumica, ali na kojoj je radila kao jedna od producentica. Film nije postao toliko popularan koliko se očekivalo, ali je idealan za kada želiš pogledati neki slatki jednostavni filmić.

Hotel Transylvania 4: Transformania
Selena je radila i na nastavku poznatog crtića „Hotel Transylvania“. I ne samo to – čak je jednom od likova dala i glas.

This Is the Year
Srednjoškolska komedija iz 2020. koja je mnogima promaknula. Radi se o još jednom zabavnom filmu koji možeš gledati kada se trebaš opustiti i kada ti se ne da gledati nešto ozbiljno. Na filmu je bilo barem 20 producenata, a Selena je jedna od njih.

13 Reasons Why
Znaš li da je Selena bila iza kamere na ovoj seriji? Tinejdžerska drama koja je podigla itekako prašinu kada je izašla.

The Wizards Return: Alex vs. Alex
Još jedan film na kojem je radila i ispred i iza kamere. Veže se na popularnu Disney seriju „Wizards of Waverly Place“. U ovom filmu, Alex (Selena) odlazi u Italiju, gdje sasvim slučajno kreira zlu verziju sebe.

Living Undocumented
Još jedan dokumentarac, ali ovog puta o imigrantima koji žive u SAD-u.

Serije Serije koje su totalni gubitak vremena: 7 najgorih koje su izašle u zadnjih godinu dana

Selena Gomez producent film serija projekti na kojima je radila iza kamere

Još vijesti