Galerija Selena Gomez Selena Gomez Selena Gomez +3 Hailey Bieber i Selena Gomez

Često zna objavljivati fotke na kojima izgleda jako prirodno, ali čak i na takvima uvijek ima šminke na licu. Nekada je to maskara, nacrtane pjegice, malo korektora ili sjajilo za usne. Na ovim novim fotkama nema baš ništa od toga.

O Seleni Gomez se ne prestaje pričati. Najprije o njenom dejtanju glazbenika iz pop dua Chainsmokers, zatim o situaciji s njenom bolešću, a sada i o njenom selfiju bez šminke. Svaki put kada slavne osobe objave fotke bez šminke, iznenade nas koliko drugačije izgledaju. I to ne drugačije na loš način!

Breskvica Breskvica izgleda čak i bolje bez šminke – pokazala je koje proizvode za šminkanje koristi

Selena Gomez bez šminke izgleda kao i svaka druga djevojka. Vidi se da joj ten nije ujednačen, tu je i prištić, a i oči nisu toliko naglašene kada na njima nema tuš i maskaru. Obožavamo prirodne izglede slavnih osoba, a ovo je jedan od najdražih. Dugo nismo vidjeli Selenu u potpuno prirodnom izdanju. Navikli smo ju vidjeti ovako nekako.

 

 

Ili barem s minimalnom šminkom. Selfie koji je sada objavila je totalno drugačiji.

 

 

Objavila je nekoliko fotki bez šminke i jednostavno u opis napisala „Ja“. Ovo je ono kako Selena izgleda u svojoj svakodnevici kada ne radi i kada nigdje ne mora ići. Izgleda odlično, bez obzira na nepravilnosti na koži. Lijepo je vidjeti kako izgledaju slavne cure kada chillaju kod kuće i kada izgledaju sličnije svima nama.

Slavne cure bez šminke i frizure: Evo kako izgledaju kada su totalno prirodne Slavni bez šminke Severina Gigi Hadid +11 Hailey Bieber

Selena Gomez bez šminke kako izgleda slavne osobe bez šminke selfie bez šminke

Još vijesti