Selena Gomez

Kada dolazi ljeto cure postaju više nego ikada opterećene time kako izgledaju. Neki čak radije ne nose badiće ili nose jednodijelne modele – samo kako bi sakrili taj kilogram viška koji imaju po svom mišljenju.

Kada vidimo celebove koji na plaži u badićima izgledaju savršeno, a onda pogledamo sebe u ogledalo i lako postanemo nezadovoljni. Zaboravimo da su njihove fotke vjerojatno obrađene, ali i da imaju skroz drugačije živote nego mi, da vježbaju svaki dan s osobnim trenerima, da se hrane drugačije – jer mogu, ali i da idu na različite kozmetičke zahvate kako bi izgledali tako kako izgledaju. Zato svi volimo kada netko objavi fotku na kojoj nam pokaže da izgleda kao i mi ostali smrtnici. Ovog je puta to Selena Gomez. Objavila je na Instagram storyju fotku u badiću, selfie koji nije obrađen i na kojem izgleda odlično.

Selfie Selene Gomez u badićuFoto: Instagram - selenagomez


Surađivala je s brendom La'Mariette na novoj liniji badića, koji izgledaju top! A jedan od modela za kolekciju je bila upravo Selena. Badić koji nosi na selfiju je jedan od tih iz nove kolekcije.

Selena izgleda odlično i s ponosom je pokazala svoje obline. Samo zato što nije mršava kao tipični modeli, ne znači da ne izgleda dobro u badiću. Fanovi su oduševljeni fotkama i svi se slažu u jednom – izgleda jako dobro!

Pogledajte još:

Rihanna doživjela debakl u noćnom klubu – zaštitar ju nije htio pustiti unutra! Evo i zašto

Celebrity prijateljstva koja su završila dramama – neke od svađa traju i danas

Fotke Camile Cabello s plaže postale viralne: Ljudi ju krenuli vrijeđati da je debela

Selena Gomez u badiću selfie