Megan Fox i Machine Gun Kelly

Neki hollywoodski parovi izgledaju toliko zaljubljeno i idilično da kada dođe vijest o prekidu, ostanemo zatečeni. Činjenica je da ipak nemamo uvid u to kako njihova veza izgleda iza kamera i nekada prekid nije tako čudan kako nam se čini.

Konstantno su se ljubakali, visjeli jedno po drugom, govorili da su srodne duše, a čak su se nedavno i zaručili. Fanovi su prilično sigurni da je sada vezi došao kraj. Megan Fox i Machine Gun Kelly su kako se čini prekinuli. Iako niti jedno od njih dvoje to još nije potvrdilo, ako ćemo posložiti puzzle koje su nam dali, slika je prilično jasna. Megan se još jučer na Instagramu počela čudno ponašati.

Miley Cyrus i Shakira u novim spotovima Imamo i mi svoje verzije Shakire i Miley: Pronašli smo najbolje domaće stihove za preživljavanje prekida

Fanovi su uočili da je odjednom samo obrisala sve njihove zajedničke fotke, a onda je nakon toga stavila i objavu o „nepoštivanju i neiskrenosti“. Objavila je fotku i ispod nje tekst pjesme od Beyonce: „You can taste the dishonesty/ it’s all over your breath“. Nakon svega je još i otpratila svog zaručnika i umjesto njega, zapratila njegovog glazbenog rivala – Eminema.

 

 

Nakon toga su krenule glasine da ju je MGK prevario, da je ona to saznala i da je kraj. Kako su se širile glasine, Megan je samo odjednom deaktivirala svoj Instagram. Fanovi su povezali dva i dva te su prilično sigurni da je došlo do neke drame i da je kraj.

 

 

Iako ništa nije potvrđeno, jasnoj je da se nešto ozbiljno dogodilo između ovih dvoje, a pitanje je samo što. Jesu li zaruke i dalje aktualne ili ne – većina vjeruje da nisu.

 

 

S obzirom koliko su djelovali zaljubljeno i ludo jedno za drugim kada su se god pojavljivali negdje u javnosti, ovo je rasplet događanja koji nitko nije predvidio.

celebrity veza slavni par prekinuli Machine Gun Kelly megan fox Prekid jesu li zajedno drama

Još vijesti