Slika nije pronađena

Njih dvoje su ponekad stvarno šašavi i ljudi ih izgleda obožavaju zbog toga. Pravi dokaz da nas ljubav ponekad čini i malo ludima. Nakon što je prije nekoliko dana MGK završio u bolnici jer si je skoro zabio nož u glavu da zadivi Megan, sada svi pričaju o njihovom izgledu na crvenom tepihu.

Izgleda da se Machine Gun Kelly i Megan Fox ne planiraju odvajati jedno od drugoga. Ili barem to nije bio plan za ovo događanja na čijem su se crvenom tepihu pojavili. Radi se o predstavljanju Machinovog brenda laka za nokte UN/DN LAQR, a naravno da su se tu njih dvoje morali pojaviti s nekom zapanjujućom manikurom. Definitivno je bila drugačije od svega što smo do sada vidjeli. Došli su na crveni tepih povezani lancem, tj njihovi su nokti bili povezani lancem.

Osim toga imali su nokte u istoj temi, što je ovog puta bila ružičasta boja. MGK je već jasno svima dao do znanja da voli raditi ludosti sa svojim noktima, ali spojiti se međusobno lancem nije nešto što je itko očekivao. Oboje su na malom prstu na noktu imali mali prsten kroz koji je bio provučen lanac, objasnila je manikerka koja im je to radila, piše BuzzFeed.

Od glave do pete su im outfiti koordinirani, a lanac koji ih spaja je samo šlag na torti. Definitivno čudna ideja koju samo njih dvoje mogu profurati. Zamisli da ovako hodaš s dečkom kroz grad!

Pogledajte još:

Ovo izgleda neudobno! Zendaya nosila haljinu o kojoj se ne prestaje pričati - detalj na leđima je wow! [FOTO]



Mnogi osuđuju Kendall zbog outfita kojeg je nosila na vjenčanju: 'Izgleda kao da želi užasno puno pažnje'

Čije frizure želimo kopirati? Top 10 slavnih osoba čije se frizure najviše pretražuju

manikura crveni tepih megan fox Machine Gun Kelly

Još vijesti