Galerija Megan Fox i Machine Gun Kelly Megan Fox i Machine Gun Kelly - 7 Megan Fox i Machine Gun Kelly - 6 +3 Megan Fox i Machine Gun Kelly - 5

Megan Fox i Machine Gun Kelly nedavno su se zaručili, a sada će uskoro i objaviti novi film u kojem oboje glume. U pitanju je komedija, ali komentari ispod njezinog trailera nisu bajni. Mnogi ih već sad kritiziraju, a film još nije ni izašao!

Objavljen je trailer novog filma 'Good Mourning' u kojem glumi svjetski poznati ljubavni par, Megan Fox i Machine Gun Kelly. Radi se o komediji koju je napisao i režirao Machine Gun Kelly, a on ujedno i glumi u njoj, zajedno s Megan. No, komentari ispod trailera na YouTubeu su već sada brutalni, a film bi trebao izaći u svibnju. Ljudi ih najviše kritiziraju zbog radnje ove komedije, a iz trailera se može pretpostaviti kako radnja neće biti ništa drugačija od njihovog svakodnevnog života u stvarnosti.

Machine Gun Kelly predstavlja popularnog lika kojeg je ostavila cura, a Megan Fox će mu pomoći da budu ponovo zajedno, ali ipak možemo pretpostaviti da će na kraju oni dvoje završiti zajedno.

 

 

To su pisali i kritičari u komentarima te su kao najveću zamjerku izdvojili to da je radnja predvidljiva i da je previše slična njihovih svakodnevnim životima u stvarnosti gdje Machine Gun Kelly predstavlja svjetski poznatu osobu. Preostaje nam samo pričekati da film ugleda svijetlo dana pa da se uvjerimo hoće li biti zaista toliko loša radnja kao što je prikazana u traileru.

megan fox Machine Gun Kelly Novi film good mourning kritike brutalni komentari

Još vijesti