Galerija Baka Prase i Anja Blaaa Bogdanova objava o prekidu Anjina objava o prekidu - 2 +2 Anjina objava o prekidu - 1

Baka Prase i Anja su jedan od onih parova koje ili ne voliš ili misliš da su skroz par iz snova. Nažalost, oboje su potvrdili da je ovog puta stvarno kraj, a zna se i kako je i zašto došlo do prekida.

Stvari ne idu uvijek po planu i veze se prekidaju. Ako si veliki fan neke slavne osobe, onda će te i njihov prekid možda malo zaboljeti. Anja Blagojević i Baka Prase su bili onaj par na sceni o kojem su svi pričali i nagađali je li ona uopće s njim iz pravih razloga. No, jedan pogled na zajedničke videe i fotke i jasno je da su ludi jedno za drugim. Bili. Iako je ranije ove godine Baka Prase pričao da su prekinuli, a sve je bilo dio zezancije, ovog puta mu zbog toga neki ne vjeruju. Toliko je puta prodao laži da bi kasnije otkrio kako je sve bila samo šala i dio nekog većeg plana. Ovog puta se ne čini tako, ali i dalje ima skeptika. Oboje su potvrdili da je to ovog puta stvarno kraj, a otkrili su i razlog.

Ispalo je da je Bogdan ostavio Anju i to zbog karijere. Priznao je da kada je u vezi, ne može se toliko fokusirati na YouTube i svoju karijeru jer se fokusira na osobu s kojom je. Iako u tome nema ništa loše, njegov je cilj trenutno zaraditi što više da sebe i svoju buduću obitelj osigura financijski do kraja života.

Anjina objava o prekidu - 2

S obzirom da Anja uvijek nekako završi "na lomači" kao ona u njihovoj vezi koja je fokusirana na novac, ovo dokazuje da je situacija zapravo skroz suprotna. Između djevojke i novca, Baka Prase je izabrao novac.

Anjina objava o prekidu - 1

Bogdanova objava o prekidu

Oni koji mu vjeruju svi govore da je napravio ogromnu grešku, jer kako je i priznao, njihova je veza bila savršena, odlično su se slagali i nisu se nikada svađali. Anja je s Instagrama maknula sve njihove zajedničke slike osim jedne od prije godinu dana s puta u Amsterdam.

 

 

Ljudi mu pišu da se jako zeznuo: " rate, ljubav je najveća stvar na svijetu. Pričaš nebuloze, obitelj ovo ono za 10 godina, a pustio si osobu s kojom bi potencijalno imao to...i nema vračanja, samo ćeš se debelo kajati jednog dana. Ali bože moj, tvoja odluka.“, napisao je jedan korisnik, a drugi je samo kratko rekao: "Braćo ovako izgleda greška života". I Anja i Baka su jedno drugome poželjeli sve najbolje.

Sukob Bake Praseta i Voyagea Baka Prase i Voyage su se sukobili u ringu: Iza njihove borbe skrivala se plemenita namjera

Baka Prase i Anja Blagojević Što je Baka Prase kupio Anji za rođendan? O ovakvom poklonu mnoge djevojke mogu samo sanjati!

baka prase Anja Blagojević Prekid veza razlog prekida zašto su prekinuli slavni par je li istina

Još vijesti