Zajednička manikura kod celebrity parova

Opće je poznato da većina trendova danas kreće upravo iz klana Kardashian-Jenner, ali sada to nije slučaj! Ovaj novi trend manikure je pokrenula Megan Fox sa svojim dečkom.

Nedavno je Megan Fox nedavno je pokrenula trend u svijetu poznatih i slavnih zajedno sa svojim zaručnikom, Machine Gun Kellyjem. U pitanju je specifična manikura koju imaju i on i ona, a obilježava njihovu ljubav i zajedničku vezu. Sve je počelo još krajem prošle godine, kada je Machine Gun Kelly izbacio novu liniju vlastitih lakova za nokte, gdje su se on i Megan Fox pojavili s gotovo identičnim noktima i njihovim inicijalima na njima, kako piše Glamour.

 

 

Ubrzo nakon, u trendu su sudjelovali, naravno, Kourtney Kardashian i njezin muž Travis Barker, koji su slikom na Instagramu pokazali kako su si oboje napravili manikuru gdje svatko od njih na noktima ima inicijale svojeg supružnika. Nadalje je trendu posustala i Kim Kardashian koja je svoju manikuru djelomično posvetila svojem dečku Peteu Davidsonu, isto kao i JLo čija posveta je bila namijenjena Benu Afflecku.

 

 

Ovim trendom pokrenuli su eru zajedničkih manikura kod parova gdje ili imaju istu manikuru, odnosno boju noktiju, ili si stavljaju međusobne inicijale na njih. Zanima nas što ti misliš o ovom trendu zajedničke manikure i bi li si i ti napravila istu kao i tvoj dečko?

Što misliš o ovoj zajedničkoj manikuri sa svojim dečkom?

Ukupno glasova:

Kylie Jenner Šaljivo ili jako neprimjereno? Badić koji je nosila Kylie Jenner 'pokazuje' puno previše

Kim i Khloe u lateks haljini Kojoj sestri Kardashian bolje stoji haljina od lateksa - Kim ili Khloe? [FOTO]

celebrity parovi zajedničke manikure inicijali na noktima Novi trend

Još vijesti