Ema Luketin i Camila Cabello

Neki su prohodali i prekinuli u međuvremenu, a drugi se parovi koji su prohodali ove godine i dalje čvrsto drže zajedno. Evo kojih nam je kul parova dala 2022. godina.

Glumci, pjevači i influenceri su redovito pod povećalom javnosti. Mogu oni pokušavati sakriti svoj privatni život, ali rijetkima će to uspjeti. Fanovi i pratitelji uvijek skuže kada im se u životima događa nešto novo, a pogotovo kada im se dogodi nešto novo u ljubavi. Prekidi i pronalazak nove ljubavi nikada ne prođu nezapaženo jer to su one najsočnije zanimljivosti. Ove smo godine dobili puno novih parova u svijetu slavnih i poznatih, a ovo su neki od najkul parova koji su prohodali 2022. godine.

1.Dua Lipa i Jack Harlow

 

 

Najnoviji par na sceni! Dua Lipa i Jack Harlow su tek prohodali i počeli se malo bolje upoznavati, ali za sada izgledaju obećavajuće. Posebno je ovaj par zanimljiv jer je Jack Harlow još ranije, prije nego je i upoznao Dua Lipu, u svojoj pjesmi otvoreno rekao da želi nešto više s njom. Izgleda da mu se ta želja ispunila.

2.Billie Eilish i Jessie Rutherford

 

 

Razlika od 11 godina? Nema veze! Svi zezaju Billie i Jessieja zbog velike razlike u godinama između njih, ali izgleda da njima ne smeta. Billie ima 20 godina, a Jessie 31, za što nema sumnje da zvuči kao velika razlika, ali ako se oni slažu i ako im je super, zašto bi bilo kome drugome smetalo.

Kendall Jenner i Liam Payne Prekidi slavnih koji su se dogodili ove godine: 7 parova koji su bili #couplegoals, a sada su bivši

3.Charli D'Amelio i Landon Barker

 

 

Charli i Landon su par kojeg obožavaju i fanovi i njihove vlastite obitelji. Landon je sin od Travisa Barkera, muža Kourtney Kardashian. D'Amelio obitelj se čak ovog Božića družila s Kardashian-Barkerima na njihovom glamuroznom tulumu. Izgleda da je veza prilično ozbiljna kada je došlo do upoznavanja s obitelji i međusobnog druženja.

4.Ema Luketin i Dušan Petrović

 

 

Imamo tu i jedan influencerski par. Nakon prekida dugogodišnje veze s Jankom, Ema je ove godine pronašla novu ljubav, Dušana. Ne skrivaju svoju vezu i redovito objavljuju zajedničke fotke – i moramo priznati, preslatki su. Pravi #couplegoals.

5.Camila Cabello i Austin Kevitch

 

 

Camila je nakon prekida sa Shawnom izgledala stvarno jako tužno i povrijeđeno, zato nam je drago da joj je ova godina donijela sreću u ljubavi. Paparazzi su nju i Austina Kevitcha uhvatili u druženjima i na dejtovima i tako ih razotkrili. Koliko je veza ozbiljna, par još nije otkrio.

6.Miley Cyrus i Maxx Morando

 

 

Spojio ih je zajednički interes prema glazbi i zajednički prijatelji. Miley i Maxx su kliknuli na prvu i tako se počeo razvijati njihov odnos. Veza im je za sada bez ikakve drame i čini se da uživaju i drže svoju vezu što dalje od očiju javnosti.

Likovi iz serija Veze koje nisu bile samo gluma: Parovi iz serija koji su zapravo bili zajedno i u stvarnom životu

7.Austin Butler i Kaia Gerber

 

 

Glumac koji se ove godine proslavio ulogom Elvisa u istoimenom filmu, osim što ima sreće u karijeri, ima sreće i u ljubavi. Ranije ove godine je prohodao s Kaiom, a službeno su se kao par pojavili zajedno i na crvenom tepihu.

8.Teodora Popovska i Relja Torinno

 

 

I za kraj, još jedan balkanski par koji je uzdrmao javnost. Teodora i Relja su objavili da su u vezi, a reakcije i komentari na razliku u godinama nisu stajali mjesecima. Teodora ima 17 godina, a Relja je nekih 9 godina stariji od nje. Iako se ne čini puno, čini se puno kada se uzme u obzir da ona ima svega 17 godina. Ipak, par je sretan zajedno i stalno rade na novoj glazbi, a ljubomorni komentari drugih ih ni malo ne zanimaju.
 

Slavne osobe celebrity parovi Slavni parovi parovi 2022. prohodali 2022. novi parovi ema luketin teodora popovska Dua Lipa miley cyrus billie eilish Camila Cabello cura dečko

Još vijesti