Kylie Jenner i Timothée Chalamet

„Love is in the air“. Ne znamo kako bismo drugačije opisali trenutačnu situaciju među slavnim zvijezdama u Hollywoodu.

Čini se kao da su se neki preko noći zaljubili. Koji su to celebrity parovi koji su unazad kratko vrijeme počeli izlaziti? Koji su to novopečeni zvjezdani parovi?

Taylor Swift i Travis Kelce

Ovog su ljeta počele kružiti glasine kako su pjevačica i igrač američkog nogometa zajedno. Sve su to bile glasine dok ih paparazzi nisu uhvatili zajedno i dok prije kojih dva tjedna Taylor nije došla na Travisovu utakmicu. Sjedila je ni manje ni više, nego pored njegove mame tako da je svima postalo jasno kako su se stvari između njih dvoje zakuhale.

 

Travis Kelce i Taylor Swift

Kylie Jenner i Timothée Chalamet

I ovaj je par dugo vremena držao svoju vezu u tajnosti. Gotovo cijele godine kroz američke su se tabloide protezali tračevi kako su glumac i medijska zvijezda zajedno. Kylie i Timothée prekinuli su sva nagađanja početkom rujna, pojavivši se zajedno na Beyoncéinom koncertu. Držali su se za rukice, izmjenjivali nježnosti i onda je svima postalo sve kristalno jasno. Iako mediji pišu kako Kylie nije dobrodošla u obitelj Chalamet, s druge su strane sve cure iz klana Kardashian-Jenner odlično prihvatile Timothéea u svoju obitelj.

 

 

Gigi Hadid i Bradley Cooper

Još jedan par koji bi rado svoje dejtanje držao daleko od očiju javnosti. No kad si svjetska zvijezda, onda ništa što radiš ne može ostati tajna. Tako su paparazzi otkrili kako 28-godišnja manekenka i 20 godina stariji glumac izlaze zajedno.

Gigi Hadid Paparazzi uhvatili Gigi Hadid na dejtu: Čini se da opet ljubi i to puno starijeg

Ariana Grande i Ethan Slater

Možda je jedna ljubavna priča za Arianu Grande završila ove godine. No, svaki kraj znači i novi početak. Tako je Ariana sada u vezi s glumcem Ethanom Slaterom. Dapače, šuška se i kako je baš Ethan bio uzrok rastave pjevačičinog braka.

Ariana Grande i Ethan Slater

Kendall Jenner i Bad Bunny

Manekenka i pjevač počeli su hodati početkom ljeta. Fanovi pjevača čak su uvjereni kako su i stihovi njegove pjesme „Where She Goes“, posvećeni baš Kendall. I oni svoju privatnost pokušavaju držati daleko od očiju javnosti, no svako malo izlaze zajedno na neka javna događanja.

 

 

Phoebe Dynevor i Cameron Fuller

Zvijezda Bridgertona fotografirana je također s glumcem Cameronom Fullerom u šetnji gradom, što je bio povod za tračeve. Onda su Phoebe i Cameron počeli skupa izlaziti na javna događanja i tako je svima postalo jasno kako su njih dvoje par.

 

 

zvjezdani parovi dejtanje slavni koji su počeli dejtati slavni koji su prohodali celebrity parovi novi slavni parovi

Još vijesti