Kourtney i Travis

Svi znaju za Kourtney i Travisa, ali rijetko tko zna za pravila kojih se njih dvoje drže u vezi. Kada znamo pravila, jasno nam je i da ih se zaista drže.

Od svih slavnih parova, mnogima su baš Kourtney i Travis najdraži. Prohodali su tek prošle godine, a već su se zaručili, vjenčali i vole se kao da su zajedno godinama, iako dužina veze ne mora ništa značiti. No, svima je očito da njihova veza zaista odlično funkcionira, posebno u novim epizodama 'Keeping Up With the Kardashians' gdje se vidi da se zaista vole. Međutm, imaju i pravila kojih se drže u vezi, kako piše Your Tango. Neka su skroz normalna i trebali bi ih imati svi, dok su druga možda malo pretjerana.

1.Oboje moraju pokazivati maksimalnu ljubav prema njihovoj djeci.
S obzirom na svu djecu iz njihovih prijašnjih brakova i veza, Kourtney i Travis imaju dosta djece o kojima moraju brinut, ali i pokazivati ljubav. Jedno od pravila im je da svu djecu vole i poštuju na isti način, bez obzira što nijedno od njih nemaju zajedno.

 

 

2.Ne govore loše stvari o svojim bivšima.
Jedno od njihovih bitnijih pravila je da ne smiju govoriti ništa lođe o svojim bivšim i bivšim vezama. Naprotiv, oni uopće ne razgovaraju o njima, a ne da govore nešto loše. Na taj način žele imati dobar međusoban odnos, a i poštuju svoje bivše.

3.Zajedno vode isključivo veganski stil života.
Iako je Kourtney oduvijek pazila na vlastitu prehranu i prehranu svoje djece, sada je to prenijela na još viši nivo. Travis je vegan već dugo vremena, a zbog njega je Kourtney odlučila voditi još zdraviji način života pa se i ona prebacila na veganski stil života.

 

 

4.Travis mora poštovati Kourtneyine roditelje.
Pod njenim roditeljima se ne misli samo na Kris, već je Travis prije vjenčanja tražio odobrenje za to od Caitlyn Jenner, ali i od njezinog pokojnog oca, Roberta Kardashiana. Zato je jedno od njihovih pravila da njih iznimno poštuje, što je i napravio s time da je tražio njihovo odobrenje kako bi se njih dvoje udali.

kardashiani Kako je izgledala Kardashian-Jenner obitelj na početku slave vs. danas [FOTO]

5.Ne doživljavaju ozbiljno tračeve o sebi na društvenim mrežama.
Njih dvoje su izrazito popularni. Još su popularniji od prošle godine kada su započeli svoju romantičnu vezu pa im nekada sigurno zna biti teško čitate sve tračeve upravo o njima na svim društvenim mrežama. Ne samo to, nego su im dali i nadimak 'Kravis', ali očito je da se oni ne opterećuju previše s tim pričama.

 

 

6.Stalno su zajedno - od jutra do mraka.
Pod time se misli da su doslovno svaki dan skupa i to stalno, od 0 do 24. Da se drže ovog pravila dokazuje i činjenica da je Kourtney pravila Travisa na njegovoj nedavnoj turneji. Tako da je to samo jedan od dokaza da se zaista i drže tog pravila.

7.Ne srame se pipkanja i ljubakanja u javnosti.
Mislim da je svima jasno kako je 'Kravis' odlično drži ovog pravila. Ne samo na Instagramu, koji je prepun takvih njihovih fotki, nego i u javnosti, ali i pred njihovom djecom. Ne kriju svoju ljubav jedno prema drugome.

 

 

Kourtney i Travisa očito nije briga za bilo koga drugoga koji govore nešto protiv njih. Njima je najbitnije da su zajedno, ali i da funkcioniraju što stalno i dokazuju javnosti!

Kourtney i Travis Svi ismijavaju porcije hrane koje su Kourtney i Travis poslužili na svom vjenčanju

celebrity parovi Travis Barker Kourtney Kardashian pravila u vezi

Još vijesti