Prekid veze

Niti jedan način prekidanja nije dobar. Svaki će boljeti osobu koja je ostavljena. To se nažalost ne može izbjeći. Kada ti je partner drag, ali vidiš da veza više nije dobra ili nije ono što želiš, tražit ćeš najbezbolniji način kako to odraditi.

Koji je najbezbolniji i najpristojniji način za ostaviti nekoga? Nema ga. Postoje samo grozni načini prekidanja veze i oni mrvicu manje grozni. Koliko se god trudila pronaći neko rješenje s kojim nećeš povrijediti osobu koju ostavljaš, teško da ćeš u tome uspjeti. Bit će tuge, razočaranja, povrijeđenosti i suza. U posljednje vrijeme sve više ljudi bira jedan naizgled dobar način prekidanja, koji zapravo uopće nije ni fer ni dobar.

Prekid Što napraviti nakon prekida da si olakšaš? 3 koraka koja će ti pomoći preboljeti prekid veze

Radi se o „sporom prekidanju“. Žrtva ovakvog prekida neće dugo vremena niti biti svjesna što se događa i to je najgori dio. O čemu se radi i kakav je to način prekidanja?

Iako se čini kao obazriviji i blaži način prekidanja veze, oni koji budu ostavljani se s tim ne slažu. Ovakvo prekidanje uključuje da se osoba počne malo pomalo sve više distancirati – i fizički i emocionalno. Sve se manje počne družiti i viđati, ne odgovara na poruke brzo i zainteresirano, smanji fizički kontakt i primjerice sve se manje ljubite i počne se cijeli odnos činiti hladniji. Umjesto da odmah prekinu, osobe će ovako prekidati malo po malo kroz dulje razdoblje jer misle da će tako manje boljeti drugu stranu.

Nekada ćeš možda misliti da ste se samo malo udaljili ili da ti se partner ljuti, treba vremena za sebe ili nešto slično, a moguće je da radi upravo ovo. Kada ti intuicija govori da nešto ne štima, vjerojatno je u pravu.

Par 8 znakova po kojima ćeš prepoznati da te dečko želi ostaviti: Ovo su znakovi za alarm

prekid veze Novi trend popularan način prekidanja slow dumping sporo prekidanje ljubavni trend kako ne prekinuti loš način za prekid

Još vijesti