Galerija Kylie Jenner Kylie Jenner - 7 Kylie Jenner - 1 +5 Kylie Jenner - 5

Kylie Jenner voli šokirati i iznenaditi, a posljednjim bikinijem koji je nosila to joj je itekako pošlo od ruke. Definitivno nije nešto što inače viđaš na plažama, a sada se samo nadamo da to neće postati ljetni hit.

Od Kylie očekujemo svašta i svejedno nas uspije iznenaditi. Jučerašnjom je objavom podigla itekako prašinu jer su neki na prvu pomislili da je objavila toples fotke. Iako Instagram ima pravila koja sprječavaju golotinju, kada je u pitanju Kylie, ne bi se čudili da se odjednom ne primjenjuju. Ali Kylie nije ništa pokazala, za sve je kriv badić koji je nosila.

Fotka Kylie Jenner na vozačkoj dozvoli Kylie Jenner pokazala fotku na vozačkoj i svi se složili – to je najbolja slika na vozačkoj IKAD

Kad ti kažemo da ovakav badić nisi još vidjela na plaži, vjeruj nam, nisi. Ima jako realni print na gornjem dijelu bikinija koji pokazuje bradavice. Da, dobro si pročitala.

Badić od Kylie Jenner

Foto: Instagram – kyliejenner

Bikini s realnim prikazom ženskih bradavica. Ne znamo je li čudno i previše ili samo šaljivo. Obično kada Kardashian Jenner sestre nešto počnu nositi, to postane trend, a za ovo se nadamo da se to neće dogoditi. Tko bi uopće nosio takav bikini?

Bi li nosila ovakav bikini?

Ukupno glasova:

Izgleda prilično realno, a ljudi su u komentarima priznali da su na sekundu ostali u šoku jer su stvarno mislili da je objavila golu fotku, a neki su i priznali da su mislili da su otvorili krivu aplikaciju. I dok su jedni oduševljeni i misle da je badić super, drugi su apsolutno zgroženi. Što je previše, previše je! Pa ipak, Kylie je uspjela u onome što je htjela, došla je još jednom u centar pažnje.

Kim Kardashian Kim Kardashian svojoj sestri pred nosom 'ukrala' veliki uspjeh

Kylie Jenner badic Bikini kardashian jenner Šokirala foto

Još vijesti