Slika nije pronađena

Celebovi sve što rade, rade over the top. Imaju mogućnosti za to, a i moraju na neki način zabaviti i zadržati svoju publiku. Pa makar to bilo i ludim gestama. Posebno su se ovi iskazali s izljevima ljubavi.

Uskoro se približava Valentinovo, a za one koji su u vezi to znači i potraga za nekim slatkim poklonom za curu ili dečka. Nekada taj poklon ne mora biti materijalna stvar, već neka romantična gesta. Takvi su pokloni čak uvijek i bolji. Ovi su celebovi išli svojim boljim polovicama pokazati koliko ih vole na pomalo lude načine. Njihove su geste totalno over the top, a ovo su najluđe i najbizarnije. Zbog ljubavi su ljudi spremni na svašta, a pogotovo celebovi. Ovo je 8 najluđih stvari koje su napravili upravo zbog ljubavi, piše Buzzfeed.

1.Machine Gun Kelly je dizajnirao zaručnički prsten za Megan Fox koji stvara bol kada se skida s prsta
. Iako prsten izgleda jako lijepo, ovo je njegova posebna moć za koju nitko nije znao dok MGK nije i otkrio – jer po ničemu se ne vidi da je bolno skidati ga.
 

 

2.Pete Davidson je stavio dvije tetovaže posvećene svojoj curi Ariani Grande – ALI nakon što su prekinuli. Tek tjednima nakon prekida, pokazao je na storyjima svoje nove tetovaže – na vratu je maska za lice sa zečjim ušima kakvu je Ari imala na naslovnici albuma 'Dangerous Woman', a druga su njeni inicijali A.G. na prstu. Nakon prekida!

Foto: Instagram @londonreese

3.Ariana Grande je po Peteu nazvala pjesmu na albumu. (Dok su još bili zajedno).

4.Angelina Jolie i njen tadašnji dečko Billy Bob Thornton su nosili ogrlice s privjescima malih bočica – u njenoj je bočici bila Billyjeva krv, a u njegovoj Angelinina krv.

5.Travis Barker je tetovirao ime Kourtney Kardashian na rebra iako su prilično kratko zajedno. Zaručeni su i znaju se par godina, ali glasine o dejtanju su krenule tek u siječnju prošle godine. Dakle niti godinu dana kasnije, tetovirao je njeno ime.

 

6.Offset je kupio billboard plakat kako bi čestitao rođendan Cardi B.

7.Taylor Swift je kupila kuću vrijednu 5 milijuna dolara kako bi bila susjeda svom tadašnjem dečku Conoru Kennedyju. Nekoliko mjeseci nakon što je kupila kuću, oni su prekinuli.

 

8.Justin Bieber je iznajmio Staples Center, veliku sportsku dvoranu u Los Angelesu, samo kako bi Selenu Gomez odveo na dejt. Tako su u privatnosti mogli gledati filmsku projekciju, jer za celebove, odlazak na dejt u kino nije opcija, pogotovo kada su ti celebovi Justin i Selena.

Pogledajte još:

Hailey Bieber iz blizu i bez filtera – u novoj objavi pokazala kako joj lice stvarno izgleda [FOTO]

Ed Sheeran otkrio da ne posjeduje stvar koju svi koristimo non stop – kako funkcionira uopće?!

Selena ili Hailey? Horoskop otkriva s kojom je svojom ljubavi Justin Bieber kompatibilniji

celebrity parovi velike geste pokazivanje ljubavi

Još vijesti