Kim i Khloe u lateks haljini

Kim Kardashian poznata je po svojim lateks izdanjima koje često nosi, pogotovo kada su u pitanju uske i pripijene haljine. No, ovaj put je Khloe ta koja je iznosila vrlo sličnu haljinu kakvu je nosila i Kim prije nekoliko godina.

Khloe Kardashian ovaj put je obukla haljinu po kojoj je njezina sestra Kim često u središtu pozornosti unazad nekoliko godina. Radi se o izrazito uskoj haljini od lateksa u bež boji, a Kim je poznata po raznim varijacijama ove iste haljine jer ih zaista često nosi. No, ova koju je obukla Khloe je gotovo identična onoj od Kim iz 2015. godine, samo što je Khloe sada obukla njezinu dužu verziju s prorezom dok je ona od Kim bila dosta kraća, sve do koljena.

 

 

 

 

Gornji dio haljine nije identičan, s obzirom na to da Kim ima veliki dekolte i generalno je haljina drugačijeg oblika u tom dijelu, ali se i dalje uočava velika sličnost između ovih dva modela, pogotovo zbog boje. No, sada je pitanje, kojoj sestri Kardashian bolje pristaje ova haljina? Khloe zaista izgleda odlično u ovom modelu, a trenutno održava i odličnu liniju zbog koje to još dodatno dolazi do izražaja. Koja je tebi bolja?

 

Kome bolje stoji haljina od lateksa?

Ukupno glasova:

Kim Kardashian Kako je to raditi za Kim Kardashian? Trebala bi se držati ovih 8 strogih pravila

Kim Kardashian Kim Kardashian svojoj sestri pred nosom 'ukrala' veliki uspjeh

kim kardashian Khloe Kardashian lateks haljina slična haljina

Još vijesti