Galerija Kylie Jenner i njen novi dečko Timothee Chalamet Timothee Chalamet - 1 +4 Timothee Chalamet - 2

Izgleda da je su Kylie i Travis Scott stvarno gotovi. Ona se viđa s nekim novim, a sada je to potvrdio i izvor blizak Kylie. Nije još ozbiljna veza, ali ona i jedan glumac dejtaju. Malo ne možemo vjerovati, a nećeš ni ti jer ne bismo ih spojili ni u najluđim snovima.

Iz svijeta slavnih ovih dana stiže vijest u koju prvo nismo niti vjerovali da je istinita, ali izgleda da je. Kylie Jenner ima novog dečka. To samo po sebi nije toliko teško za povjerovati jer ipak su ona i Travis prekidali već tko zna koliko puta. Ono što je teško povjerovati je tko joj je novi dečko. Timothée Chalamet. Zvučalo je kao ludost, sve dok izvor blizak Kylie nije za ET potvrdio da je ovo stvarno istina i da se njih dvoje viđaju. Trenutno to još nije nikakva ozbiljna veza jer su se tek počeli viđati i sve je za sada još dosta casual.

Taylor Swift i Joe Alwyn Prekid koji je mnogima teško pao: Zašto su prekinuli Taylor Swift i Joe Alwyn? Navodno je ovo razlog

Ipak, Kylie voli provoditi vrijeme s njim i želi vidjeti gdje će taj odnos otići. Izvor je ispričao i da je ova veza za Kylie nešto novo i uzbudljivo jer je prilično različita od njenih ostalih veza koje je imala prije.

 

 

Par se za sada nigdje nije pojavio u javnosti skupa i nisu ništa komentirali na društvenim mrežama. S obzirom da su se tek krenuli viđati, isti je izvor ispričao da zbog toga Kylie nije htjela da se zajedno pojave za vikend na Coachelli. Jednostavno za sada žele uživati bez pritiska javnosti. Ako se pitaš kako su se upoznali uopće njih dvoje, izgleda da je tu prste imala Kendall. Ona i Timothée su prijatelji već neko vrijeme.

 

 

Ono što je smiješno je ako otvoriš Instagram od Timothéea, možeš vidjeti hrpu komentara fanova koji ni malo nisu sretni s ovom viješću. Svi mu pišu da to ne radi i da ne dejta Kylie, da može pronaći bolju.

Love is Blind natjecateljice Tko je skupa, a tko nije: Gdje su sada parovi iz četvrte sezone „Love is Blind“ realityja?

Kylie Jenner nova veza novi dečko s kim je u vezi Timothée Chalamet jesu li stvarno zajedno

Još vijesti