Taylor Swift i Joe Alwyn

Nitko nije očekivao i vijest je pala kao bomba. Taylor Swift i Joe Alwyn su nakon šest godina veze prekinuli, a Taylorini fanovi odbijaju vjerovati da je ovo istina. Nadali su se da je napokon pronašla ljubav za cijeli život, ali ipak nije bilo tako.

Za vikend je fanove Taylor Swift itekako iznenadila vijest o prekidu njene veze. Reakcije su bile takve kao da je i njih same Joe ostavio. Iako su vezu držali najvećim dijelom u privatnosti, fanovi su se vezali za njih i glazbu koju su zajedno u proteklim godinama stvorili. Taylor nije imala baš sreće u ljubavi i svi su se nadali da je Joe THE ONE. Nakon šest godina veze, izvor blizak paru je otkrio da je to to.

Selena Gomez i Taylor Swift Fanovi su uvjereni da je jedna pjesma od Taylor Swift o prekidu Selene i Justina – i to totalno ima smisla

Sve više izvora potvrđuje ovu vijest i svi koji odbijaju vjerovati, nažalost počinju shvaćati da se prekid ipak stvarno dogodio. A zašto? Što je pošlo po zlu? Izvor blizak paru je za Daily Mail otkrio razlog koji je bio u pozadini prekida.

 

 

Najveća poteškoća u njihovoj vezi je bila da im je prioritet kroz godine bila karijera od Taylor, a Joe i njegova karijera su pali u drugi plan. Takve stvari mogu dovesti vezu do raspada, kada se jedna strana više žrtvuje i prilagođava nego druga. Veza treba biti u balansu, a njihova po pitanju karijera i nije bila. Na kraju ih je to i razdvojilo. Isti je izvor rekao da Joe pokušava uspjeti u Hollywoodu kao glumac, ali da mu to baš i ne ide od ruke dok se na njega gleda kao na „dečka od Taylor Swift“. Tako će teško stvoriti vlastito ime, što mu je cilj i želja.

 

 

Za vrijeme pandemije korone im je bilo puno lakše balansirati vezu s obzirom da je svijet funkcionirao malo drugačije. Kada se sve vratilo u normalu, razlike među njima su postale sve uočljivije i nisu uspjeli spasiti vezu. Razišli su se bez ikakvih drama i ostali u dobrim odnosima. Neki su fanovi primijetili da na Instagramu Joe i dalje prati Taylor.

Harry Styles i nova djevojka Harry Styles ima novu curu – uhvaćen je kako se ljubi s poznatom manekenkom

Taylor Swift Joe Alwyn Prekid zašto su prekinuli razlog prekida Celebrity Par

Još vijesti