Galerija Dua Lipa - 6 Dua Lipa - 1 Dua Lipa - 2 +2 Dua Lipa - 3

Dua Lipa i mladi reper provode sve više vremena zajedno i sviđaju se jedno drugom. Družili su se na nekim događanjima i izgleda da se rodilo prijateljstvo koje sada prerasta u nešto više.

Nakon prekida s Anwarom Hadidom, neko je vrijeme bila solo, ali izgleda da je vrijeme za promjenu ljubavnog statusa. Dua Lipa je sada bacila oko na nekog drugog! Na repera Jacka Harlowa! Dvojac je sve zagrijaniji jedno za drugo, a to je za Page Six potvrdio i izvor blizak paru, koji je rekao da se jedno drugome sviđaju i da su otvoreni vidjeti gdje će njihov odnos otići.

Dua Lipa i Uggsice Novi model Uggsica koji se izdvaja zbog neobičnog detalja – Dua Lipa ih je već isfurala

Po prvi su se put službeno uživo upoznali na Variety Hitmakers Brunchu u Los Angelesu i ostali u kontaktu. Izgleda da je Harlow uspio osvojiti Dua Lipu jer nije skrivao svoje simpatije prema njoj i prije toga. Već je puno prije nego ju je upoznao, u jednoj svojoj pjesmi rekao da želi nešto više s njom. I izgleda da mu se želja ostvarila!

 

 

Dua i Anwar, brat od Gigi i Belle Hadid, bili su skupa dvije godine, a zašto je došlo do prekida, nikada nisu otkrili. Dua Lipa je još jedna slavna cura koja je sada pokazala da godine nisu bitne i da ne bi trebala otkantati nekog dečka samo zato jer je mlađi od tebe.

 

 

Iako razlika među njima nije prevelika, on je tri godine mlađi od nje. Dua je prilično luda za njim i čini se da bi se tu mogla roditi prava ljubav.

Kendall Jenner i Liam Payne Prekidi slavnih koji su se dogodili ove godine: 7 parova koji su bili #couplegoals, a sada su bivši

Dua Lipa slavni nova veza Novi par U vezi s kim je u vezi jack harlow

Još vijesti