Galerija Selena Gomez i novi dečko Drew Taggart - 1 Drew Taggart - 2 +4 Drew Taggart - 3

Uvijek je lijepo vidjeti da se u Hollywoodu pojavio neki novi par i da su neke zvijezde pronašle ljubav. Sada su počele glasine da je Selena Gomez u novoj vezi. Izvor blizak paru je otkrio kakva je situacija.

Nova je godina za Selenu Gomez počela itekako dobro jer je u nju ušla s novom i uzbudljivom vezom. Solo status je zamijenila casual vezom. Slavnim osobama dejtanje sigurno pada teško jer je svaki njihov korak pod svjetlima reflektora i uvijek se sazna kada se krenu viđati s nekim – što ne žele baš uvijek. Ovog puta nisu paparazzi ti koji su razotkrili par, već izvor blizak paru.

Selena Gomez Hejteri pametovali Seleni da izgleda debelo – ne znamo je li im bolje odgovorila ona ili njezin fan

Za US Weekly je taj izvor otkrio podosta o njihovoj novoj vezi. A tko je uopće on? Selenin odabranik je Drew Taggart. Ime ti možda ne znači puno, ali znat ćeš tko je on kada ti kažemo da je on jedna polovica pop dua The Chainsmokers.

 

 

Do nedavno je Drew bio u vezi s modelom Eve Jobs, a njihov je prekid bio skroz miran i ostali su u dobrim odnosima, nikakve drame nema. Izvor blizak paru je rekao da je njihova veza za sada samo casual jer su se tek počeli viđati i da to definitivno još nije ništa ozbiljno. Ne pokušavaju skrivati svoju vezu, ali nisu još niti došli u fazu da jedno drugo objavljuju na društvenim mrežama. Ne pokazuju puno svoju vezu jer su tek krenuli s upoznavanjem.

 

 

Išli su već na dosta dejtova, uključujući kuglanje i odlaske u kino. Ipak, paparazzi ih još nisu uhvatili skupa. Izvor blizak paru je rekao i da Selena ne može držati ruke dalje od njega i da su sretni i zabavljaju se. Par koji nitko nije očekivao!

Glumice koje su se susrele s kritikama na račun izgleda „Predebele, preružne, prestare“: Fantastične glumice koje su dobivale zlobne komentare na castinzima

Selena Gomez novi dečko nova veza ljubav The Chainsmokers drew taggart U vezi Hollywoodski par

Još vijesti