Božićni party

Božićni duh donio je nekoliko neočekivanih iznenađenja, a među njima su i nove informacije o popularnom paru. Timothée Chalamet, zvijezda filma „Wonka", proslavio je Božić s djevojkom Kylie Jenner. Iako par većinom čuva privatnost svoje veze i ne daje nam puno informacija, obožavatelji su primijetili Timotheea na godišnjem božićnom partyju obitelji Kardashian i Jenner.

Nicole Flender, Timothee Chalamet i Kylie Jenner Timothéeovi mama i tata nisu oduševljeni njegovim izborom: Ne misle baš lijepo o Kylie Jenner


Proslava je održana u nedjelju, a domaćin je bila Kim Kardashian. Dok su Timothée i Kylie većinom držali svoj odnos izvan javnosti, obožavatelji su primijetili par kako razgovara u pozadini fotografije koju je objavio Landon Barker, posinak sestre Kourtney Kardashian. Landon je podijelio niz fotografija i videa s partyja na svom Snapchatu. Na jednoj od fotografija, uz glavu Travisa Barkera, Landonovog tate i muža Kourtney Kardashian , vide se Timothée i Kylie kako razgovaraju u pozadini. Ovo je potaknulo nagađanja među obožavateljima o njihovom prisustvu na tom događaju.

Obožavatelji diljem svijeta sada iščekuju dodatne informacije o ovom iznenađujućem susretu na božićnom slavlju. Hoće li Timothee i Kylie konačno potvrditi svoju vezu ili će ju nastaviti čuvati u privatnost? Vjerojatno ćemo se još malo kuhati u neizvjesnosti. Božićni party obitelji Jenner nam je na kraju ipak odgovorio na neka pitanja u vezi odnosa Timothéeja i Kylie, ali nam je i stvorio i nekolicinu novih na koja tek čekamo odgovor…

Timothée Chalamet i obitelj Kardashian-Jenner Fanovi zabrinuti za Timothéea Chalameta: Upozoravaju ga na „proklestvo Kardashianki“, što je to uopće?

 

kardashian Kylie Jenner Timothée Chalamet landon barker božićni party Hollywoodski par

Još vijesti