Galerija Kendall Jenner i njen dečko Kendall Jenner Kendall Jenner +3 Kendall Jenner PRIJE

Kendall i Devin su svako malo prekidali i vraćali se jedno drugome. To baš i ne zvuči kao zdrava veza, a sada su ju izgleda jednom zauvijek i prekinuli. Još se od veljače priča da je Kendall u vezi s jednim pjevačem, a poljubac je sada i potvrdio da se tu stvarno nešto događa.

Pričalo se o njima, ali nije bilo dokaza da se tu stvarno događa nešto više od prijateljstva. Sve do sada! Kendall paparazzi slijede u stopu i sigurno je toga svjesna pa nekako mislimo da je namjerno baš sada odlučila otkriti da se viđa s nekim novim. Nemoguće je da je i na sekundu pomislila kako će poljubac na javnom mjestu ostati nezapažen. Uhvaćeni su kako se ljube nakon izlaska. Njen novi odabranik je poznati latino pjevač Bad Bunny, ili pravim imenom Benito Antonio Martinez Ocaio.

 

 

Bili su na večeri s Kylie i uhvaćeni su kako izlaze iz restorana, a nešto kasnije i poljubac koji je ovaj dvojac podijelio. Više nema nagađanja i jasno je da imamo novi par na sceni!

 

 

Ni Bad Bunny ni Kendall još nisu na svojim društvenim mrežama službeno izašli s ovom vezom, ali pitanje je samo trenutka. Kendall je jedina Kardashian-Jenner sestra koja kao da izbjegava dijeliti svoj ljubavni status s javnošću i često svoje dečke itekako dobro skriva i ne pokazuje previše taj dio svog života. Što je skroz okej!

 

 

Par su koji vjerojatno nitko ne bi na prvu spojio i pomislio da će baš oni završiti zajedno, ali u Hollywoodu su se spajali i čudniji parovi.

Justin i Hailey Bieber Zašto ljudi misle da je Hailey Bieber „mean girl“? Zbog ovih 7 razloga skuplja hejtere

Cardi B - 4 Cardi B otkrila koje proizvode za tuširanje iz drogerije koristi, a zbog kojih miriše božanstveno

Kendall Jenner U vezi novi dečko tko joj je dečko s kim je kendall jenner u vezi bad bunny nova veza

Još vijesti