Galerija Dua Lipa - 7 Dua Lipa - 1 Dua Lipa - 2 +3 Dua Lipa - 3

U Hollywoodu se ovih dana pojavio novi par! Paparazzi su uhvatili Dua Lipu i njenog novog dečka, a da je to istina potvrdio je i izvor blizak paru. Tko je njen novi izabranik?

Za Dua Lipu je 2024. godina izgleda itekako sretna jer je pronašla i sreću u ljubavi! Čini se da ima novog dečka. Par je uhvaćen kako plešu na laganicu na jednom partyju, a izvor blizak paru je za Page Six potvrdio da se stvarno viđaju. Tko je on? Britanski glumac Callum Turner.

Kylie Jenner i Timothee Chalamet Slavni parovi koje nitko nije očekivao: 10 veza koje su najviše šokirale

Nije toliko poznat, ali moguće da si ga vidjela u filmovima „Emma“, „The Last Letter from Your Lover“ ili „Fantastic Beasts“. Par je uživao zajedno i činio se vrlo blizak na tom partyju, a neki čak tvrde da se možda dogodio i njihov prvi poljubac u javnosti.

 

 

Radilo se o partyju posvećenom proslavi nove serije Stevena Spielberga, a kada je Callum odlazio, paparazzi su ga pitali jesu li on i Dua zajedno, a Callum to nije zanijekao. Po izvoru, njihov je odnos još nov i tek je krenuo, ali su oboje ludi jedno za drugim.

 

 

Prije njega, Dua Lipa je imala kratku vezu s Romainom Gavrasom, koja je bila više kao ljetna romansa. Koliko su Callum i ona ozbiljni, za sada se još ne zna. Niti jedan niti drugi nisu službeno potvrdili vezu, ali nema sumnje u to da se nešto kuha između njih.

Camila Cabello Camila Cabello i poznati pjevač pokrenuli glasine – fanovi misle da su zajedno

Dua Lipa U vezi novi dečko nova veza celebrity veza s kim je u vezi dua lipa poznati glumac

Još vijesti