Olivia Rodrigo - MTV 2023

Samo nekoliko dana nakon što je objavila svoj drugi studijski album, Olivia Rodrigo nastupala je na dodjeli MTV nagrada.

20-godišnja pjevačica krenula je izvoditi pjesmu „Vampire“ dok su stvari odjednom krenule po zlu. S pozornice je sve počelo iskriti, a umjetno drveće i crveni zastori počeli su padati s pozornice. Oliviu je u posljednjem trenutku zaštitar brzo izveo s pozornice, nakon čega je sve završilo u mraku. Publika u studiju je ostala u šoku.

Olivia Rodrigo i Taylor Swift Olivia Rodrigo objavila novu pjesmu: Fanovi misle da ju je posvetila Taylor Swift

Kamera je u tome trenutku uhvatila izbezumljenu facu Selene Gomez, koja nije mogla vjerovati da se takav propust dogodio na tako velikom događaju. Svi su bili uvjereni kako upravo gledaju debakl za pamćenje, no ova je uvjerljiva nezgoda bila samo planirani dio showa.

Selena Gomez na VMA dodjeli nagrada Izgleda da Selena Gomez jako ne voli ovog pjevača: Njena reakcija s dodjele nagrada je postala viralna

Ubrzo se plavi zastor spustio ispred prethodno srušenog seta, a Olivia se ponovno pojavila u pratnji grupe plesača te je izvela nastup za pamćenje. Bila je ovo više nego uvjerljiva smicalica u organizaciji mlade pjevačice i cijele produkcije. 

 

 

Selena Gomez i Sabrina Carpenter Sinoć se održala dodjela nagrada VMA: Pogledaj kako su se obukle poznate cure za crveni tepih

 

olivia rodrigo nezgoda na dodjeli mtv nagrada pozornica se srušila Selena Gomez i Olivia Rodrigo

Još vijesti