Galerija Olivia Rodrigo Olivia Rodrigo - 1 Olivia Rodrigo - 2 +3 Olivia Rodrigo - 3

Nastala je cijela drama nakon što je Olivia izdala svoj prvi veliki hit 'Driver License' u kojem pjeva da ju je dečko ostavio zbog druge cure. Svi su 100% sigurni da je ta druga cura o kojoj pjeva poznata glumica i pjevačica Sabrina Carpenter.

Toliko se zanimljivih i neobičnih trenutaka dogodilo na ovogodišnjoj Met Gali, ali o njima smo doznali tek nekoliko dana kasnije, a ovo je jedan od takvih. Ove su se godine tamo slučajno pojavile dvije mlade pjevačice koje nisu baš u dobrim odnosima - zbog dečka. Olivia Rodrigo i Sabrina Carpenter bile su zaljubljene u istog dečka, koji je na kraju ipak odabrao Sabrinu, a obje su o tome napisale i pjesme!

Olivia Rodrigo s dečkom Olivia Rodrigo pokazala dečka – i fanovi nisu sretni! Radi se o liku kojeg prati loš glas

Sada, izgleda da su godinu dana kasnije zakopale ratne sjekire. Fanovi nisu mogli vjerovati kada su vidjeli da su cure na ovogodišnjoj Met Gali pričale! Fotografi su ih uhvatili i ta se fotka počela dijeliti po društvenim mrežama jer je nešto što nitko nije ni najmanje očekivao da će se dogoditi. Prije bismo rekli da će se profesionalno izbjegavati.

 

 

Fanovima cura, koji dobro znaju kakva je drama nastala oko Joshue Basseta, znaju koliko je ovaj trenutak big deal. Olivia je u svojoj pjesmi 'Driver License' pjevala o prekidu i da ju je dečko ostavio zbog plavokose cure koja je starija od nje i zbog koje se uvijek osjećala nesigurno.

Cassie iz Euphorije Mladu glumicu iz 'Euphorie' fotografi na crvenom tepihu seksualno uznemiravali

Oni koji su tada samo sumnjali da je u pitanju Sabrina, dobili su potvrdu kada je i ona, dva tjedna kasnije izdala pjesmu 'Skin' u kojoj se pojavljuje tekst kojim kao da direktno odgovara na Olivijinu.

 

 

Sada jedino još čekamo da fotografi uhvate Selenu Gomez i Hailey kako pričaju!

Što se nosilo na Met Gali 2022: Kylie Jenner se osramotila, a Blake Lively je bila najljepša [FOTO] Met Gala 2022. Gigi Hadid je bila pravi hot mess Kendall Jenner je prošetala svoje izblajhane obrve +13 Billie Eilish je oduševila u Bridgerton izdanju i najužem korzetu ikad

olivia rodrigo sabrina carpenter met gala 2022 celebrity

Još vijesti