Galerija Olivia Rodrigo - 9 Olivia Rodrigo - 1 Olivia Rodrigo - 2 +5 Olivia Rodrigo - 3

Vjerujemo da je svakome, ne samo slavnim osobama, noćna mora da imaju neki problem s odjećom kada su ispred velike grupe ljudi. Bilo da ti se slučajno odveže majica ili puknu hlače – sve je jednako sramotno i neugodno.

Koliko god da je tebi neugodno kada imaš neki problem s odjećom kada si u društvu, možeš samo zamisliti koliko je grozno slavnim osobama kada im se ovo dogodi dok su tisuće i tisuće očiju uprte u njih. Baš je Olivia Rodrigo imala na koncertu jednu takvu situaciju i svi se slažu da se dobro snašla i odradila to kao pravi profesionalac.

Antonia Dora Pleško - 3 Antonia Dora Pleško iznenadila promjenom frizure: Ostavila je svoju crnu kosu u prošlosti

Trenutno je na turneji i na jednom od koncerata joj se otkopčala majica i skoro ju ostavila polugolom ispred gomile ljudi. Što u takvoj situaciji napraviti? Povući se s pozornice ili nastaviti pjevati i plesati kao da se ništa nije dogodilo?

 

@badtakesbyclyde just added the dance cos i loved it but she saved it so smoothly #fyp #oliviarodrigo #guts #gutstour ♬ original sound - clyde (taylor’s version)

 

Kao što vidiš, Olivia je odabrala ovo drugo. Nastavila je dalje, plesala i pjevala. Plesačica joj je u jednom trenu pokušala pomoći, ali Olivia je odlučila da će prvo odraditi pjesmu i plesni dio pjesme kako i treba. Snašla se odlično, a mnogi komentiraju da je to odradila najbolje moguće.

Avril Lavigne i Harry Styles Nisu baš neki uzor: 10 slavnih osoba koje nisu završile srednju školu

Nezgode se događaju na koncertima, a fora je vidjeti kako će se pjevači snaći u tom trenutku. Kasnije se i sama našalila na svoj račun. Priznala je da joj je to bio neugodan trenutak i da je skoro pokazala previše, ali da je sada sve okej!

 

 

Najgore odjeveni izvođači na Eurosongu kroz godine - jednom je i Hrvatska osvojila ovu titulu Eurosong - najgore odjeveni 2003. Rusija 2004. Rumunjska +15 2005. Makedonija

olivia rodrigo nezgoda neugodno na koncertu otkopčala se majica kako se snašla video Viralno

Još vijesti