olivia rodrigo

Eto što malo šminke i pravi outfit mogu napraviti! Pretvoriti nekoga u dvojnika poznate osobe. Shelby je postala hit na TikToku jer izgleda kao blizanka Olivie Rodrigo, a čak se i pjevačica šokirala kada ju je vidjela.

Još jedna priča o pjevačici koja je pronašla svoju dvojnicu, a ovog je puta u glavnoj ulozi Olivia Rodrigo. Shelby je pokazala svoj kostim za Noć vještica, a prerušila se u upravo Oliviu. Napravila je frizuru kao ona i odjenula haljinu kakvu nosi i pjevačica u spotu 'good 4 u' – i odjednom su izgledale kao sestre blizanke. Svi su bili iznenađeni, a neki su čak pomislili i da je to tajni profil same Olivie i morali su nekoliko puta pogledati da bi se uvjerili kako to stvarno nije ona.

@shelbykandrade

Happy Halloween ##fyp

original sound - Addy Somerville

Outfit je samo pomogao da se dobije bolja slika, ali čak i bez njega, ova cura izgleda kao blizanka popularne pjevačice. Kada skine šminku i nosi kosu na drugačiji način, i dalje pomalo sliči na nju međutim ne toliko, ali možda samo nismo navikli vidjeti Oliviu u casual izdanjima. Mnogi su komentirali da je Shelby 2% udaljena od toga da budu identične blizanke.

Video je došao i do Olivie koja je komentirala 'YASSS'! Očigledno odobrava svoju dvojnicu.

Pogledajte još:

Rihannina blizanka: Cura izgleda kao poznata pjevačica iako kaže da ona sama to nije primijetila

Harry Potter je odrastao i postao zavodnik: TikToker koji izgleda identično kao ovaj lik osvaja fanove

[OMG] Ariana je poslala najslađu poruku svojoj TikTok dvojnici! Otkrij što joj je napisala...

dvojnica blizanka olivia rodrigo

Još vijesti