Galerija Olivia Rodrigo s dečkom Zack Bia - 1 Zack Bia - 8 +5 Zack Bia - 7

Nikom nije jasno kako i zašto tako zgodne pjevačice padaju na ovog lika. Prva je bila Madison Beer, koju je itekako povrijedio, a sada je Olivia Rodrigo. Fanovi nisu sretni što je s njim u vezi.

I po komentarima drugih, ružan. Nikome nije jasno kako mu uspijeva zavesti sve te lijepe mlade pjevačice. Olivia Rodrigo djeluje kao prava dobrica i očekivali bi da će biti u vezi s nekim tko je isto takav, ali izgleda da nju privlače zločesti dečki.

2007. - Matt Damon Tko je bio najzgodiniji dečko na svijetu one godine kada si se ti rodila? Provjeri!

Uhvaćena je u javnosti s jednim hollywoodskim problematičnim dečkom – on je Zack Bia. Vjerojatno nisi niti čula za njega, ali itekako je poznat u noćnom životu Los Angelesa. On je DJ i promotor, kao i dečko Olivie Rodrigo. Otkad je izašla vijest da su zajedno, fanovi nisu sretni. Radi se o liku s kojim je prije par godina bila Madison Beer i koji ju je itekako povrijedio svojim ružnim ponašanjima, a bilo je priča i da ju je prevario.

 

 

 

 

Nikom nije jasno kako netko tko tako izgleda uspijeva osvojiti djevojke poput Madison i Olivije. Ali nekako mu ipak uspijeva! Svi se samo nadaju da neće povrijediti Oliviu kao što je i Madison. Fanovi rade videe u kojima ju upozoravaju da to ne radi ukoliko ne želi da 2022. godina i njen novi album budu u znaku tužnih pjesama i slomljenog srca.

 

@deninnipaninni #greenscreen at least we’ll get a good song out of it ??? #oliviarodrigo #madisonbeer #zachbia #reckless ♬ Reckless - Madison Beer

 

Možda je Zack tijekom ove dvije godine ipak malo sazreo i neće Oliviji slomiti srce kao što je to napravio ranije Madison.

Ema Luketin Omiljena domaća Youtuberica nakon 4 godine veze opet solo – njen bivši objavio tužnu vijest

olivia rodrigo dečko zack bia U vezi

Još vijesti