Galerija Olivia Rodrigo - 6 Olivia Rodrigo - 1 Olivia Rodrigo - 2 +3 Olivia Rodrigo - 3

Znamo da ti se nakon prekida vrti po glavi pitanje je li to stvarno bila dobra odluka i jesi li možda imala pretjeranu reakciju te trebaš li se vratiti bivšem. Krajnja je odluka na tebi, ali poslušaj savjet koji ima Olivia. Jako nam se sviđa!

Kada izađemo iz veze, pogotovo odmah nakon prekida, znaju nam se svima u glavi pojaviti misli da smo možda pogriješili i da nismo trebali prekinuti. Razmišljanje o tome da se vratimo bivšem mnogima nije strano, a ako si i ti o tome razmišljala, pogotovo nedavno, onda će ti ovaj savjet koji je dala Olivia Rodrigo doći tako jako dobro! U jednom od posljednjih intervjua koje je dala, ispitivali su ju razna pitanja, a jedno od njih se ticalo i vraćanja bivšem. Je li to dobra ili loša odluka?

Cura i dečko KVIZ: Imaš li nerealna očekivanja od svoje veze i dečka?

Olivia izgleda ima čvrsto mišljenje o ovoj temi jer je bez okolišanja dala brutalan odgovor: „Vraćanje bivšem, ljudi, nastavak nije nikada dobar kao original“, i ako nekome nije bilo jasno, dodala je još i jasno i glasno: „Nikada“.

I stvarno je istina, ako malo razmisliš, original je uvijek bolji! Od nastavka imamo velika očekivanja koja ne budu u potpunosti (ili uopće) ispunjena. Na taj način možeš razmišljati i o vezi. Rijetke su situacije kada vraćanje bivšem prođe dobro i kada veza iz drugog pokušaja uspije i bude sretna. Umjesto da se vratiš bivšem, Olivia je predložila da nije loša ideja pretvoriti tu grozno situaciju u nešto inspirativno. Ona je svoje slomljeno srce pretočila u svoju glazbu i na taj se način ispuhala i preboljela prekid.

 

 

Cura se dopisuje Situacije kada je ipak u redu prekinuti vezu preko poruke: 6 iznimki kada to bez beda možeš napraviti

olivia rodrigo ljubavni savjet Prekid vratiti se bivšem zašto se ne vratiti bivšem

Još vijesti