Slika nije pronađena

Kourtney Kardashian nije jedna od sestara o čijem se ljubavnom životu previše priča. Ne viđa ju se prečesto ni s kim novim, niti se čini kao da traži ljubav, već da je fokusirana na neke druge stvari u životu. Ali sada se šuška da je u vezi s nekime s kime ju nikada ne biste mogli zamisliti.

Za razliku od Kylie ili Kim čiji su ljubavni životi često u prvom planu, s Kourtney nije tako. Bila je godinama u vezi sa Scottom Disickom te s njime ima i troje djece, a nakon prekida s njim imala je jednu još vezu, no čini se da je sada nakon soliranja Kourtney opet spremna za ljubav. Izvori bliski Kourtney otkrivaju da se već par mjeseci viđa s nekim novim, rockerom s kakvim ju nikada ne bismo zamislili. Navodno je on Travis Barker, bubnjar benda Blink -182.

Tetovaže po cijelom tijelu, uključujući i lice, alternativni stil, nikako nije netko s kime bi ikada spojili Kourtney. Pa ipak, izvor blizak paru otkriva da njihova romansa traje već par mjeseci, ali da su prijatelji duže vrijeme. Travisu se Kourt sviđala već neko vrijeme, a izgleda da ju je napokon uspio osvojiti. Paparazzi su ih već prije nekoliko puta uhvatili zajedno, ali su uvijek pobijali glasine o bilo kakvom romantičnom odnosu. Barem je tako bilo do sada.

Pogledajte još:

Gigi Hadid konačno otkrila kako je nazvala kćer – ime je neobično, ali ima važno značenje

Poznate osobe i influenceri koji su se 'uništili' plastičnim operacijama - jesu li pretjerali?

I to se dogodilo – Harry Styles konačno ima curu! Dejta jednu poznatu glumicu

veza ljubav Kourtney Kardashian Travis Barker celebrity trač

Još vijesti