Galerija Kourtney Kardashian Kourtney Kardashian SADA +0 Kourtney Kardashian PRIJE

Kourtney se prije nekog vremena udala za Travisa Bakera u Las Vegasu, ali s obzirom da se radilo o vjenčanju koje nije važeće kakva su tamo poznata, par nije dugo čekao da sve odradi 'kako treba'.

Kada je u pitanju Kardashian vjenčanje očekujemo da će sve biti over the top, ali Kourtney je još jednom pokazala koliko se razlikuje od svojih sestara. Mnogi upravu nju izdvajaju kao onu koja je najprizemljenija i koja nije podlegla plastičnoj kirurgiji. Kourtney je uvijek bila ona najprirodnija.

Ariana Grande - 1 Ariana Grande na bratovo vjenčanje došla praktički u grudnjaku [FOTO]

Iako pravo vjenčanje tek treba biti, za početak je sve bilo skromno. Nije bilo nikakve velike svečanosti, glamura i 1000 uzvanik. Barem za sada, jer kako piše Daily Mail, sprema se velika i raskošna svečanost u Italiji i to uskoro! Kourtney i Travis su se vjenčali kod matičara, gdje su bili i Kourtneyina baka i Travisov tata. Nitko drugi. Ovog puta, za razliku od Las Vegasa, vjenčanje je itekako važeće.

 

 

Ono što je sve posebno iznenadilo je vjenčanica. S obzirom da se radilo samo o potpisivanju papira, nije imalo smisla pretjerati s outfitom. I tako se Kourtney udala u kratkoj bijeloj haljinici, a fotke su uhvatili uvijek marljivi paparazzi.

 

 

Nakon vjenčanja su se odvezli u crnom Cadillacu i to je bilo to. Za sada! Čekamo veliko talijansko vjenčanje, jer čini nam se da će to biti pravi spektakl!

Parovi koji su prekinuli ove godine Nije ni polovica godine, a već je 6 poznatih parova prekinulo svoje veze: Koji su razlozi?

Kourtney Kardashian Vjenčanje Travis Barker vjenčanica Brak

Još vijesti