Slika nije pronađena

Par koji od početka kada su krenuli dejtati nikome nije bio previše jasan, jer kako su se Kourtney Kardashian i bubnjar punk benda Travis Barker našli na istoj stranici? Ali izgleda da jesu, jer upravo su se zaručili.

Iako su u vezi svega 10 mjeseci, to je izgleda bilo dovoljno da se uvjere da su jedno za drugo i da nema dalje. Travis je napravio pravi spektakl na jednoj kalifornijskoj plaži gdje se itekako potrudio stvoriti pravu romantičnu scenu kao iz filma. Hrpa ruža koje su tvorile oblik srca i svijeće! Zaprosio je Kourtney s naravno ludo skupim dijamantnim prstenom.



Foto: Instagram – kimkardashian

Tamo su bili i drugi članovi Kardashian obitelji, kao i Travisova kćer Alabama, a svi su i više nego oduševljeni zbog njih dvoje. Već mjesecima gledamo fotke Kourtney i Travisa kako ne mogu skinuti ruke jedno s drugoga, a iako ove zaruke nitko nije očekivao, nekako imaju smisla jer jasno je da su zaljubljeni preko ušiju. Izvor blizak paru je za E! News ispričao da Kourtney ovo nije očekivala i da se rasplakala od sreće.

Čestitke stižu sa svih strana, a obitelji i jednog i drugog su oduševljene. Kourtney i Travis su toliko zaljubljeni jedno u drugo i za oboje je ova veza puno drugačija i pozitivnija od prošlih u kojima su oboje bili. Izvor blizak paru je rekao i da su već počeli pričati i o braku.

Pogledajte još:



Kim Kardashian objavila slike iz tinejdžerskih dana – na sebi ima modne komade koji su danas opet u trendu

Koja Kardashian-Jenner sestra ima najsavršenije lice? Ekspert je koristio formulu starih Grka da otkrije

Celebovi koji su rano izgubili nevinost – 8 njih koji su imali prvi seks već do šesnaeste godine

zaruke Kourtney Kardashian Travis Barker

Još vijesti