Kardashianke

Ako ste pratili posljednje epizode najpoznatijeg reality showa na svijetu, vidjeli ste žestoke okršaje između Kim i Kourtney.

Kourtney naime nije podržala Kiminu suradnju s modnom kućom „Dolce&Gabbana“. Bila je vrlo uzrujana zbog partnerstva s brendom samo nekoliko mjeseci nakon vjenčanja, koje je vodila upravo ova dizajnerska kuća. Kourtney je naime optužila sestru da je kopira u svemu i da je profitirala na njezinom vjenčanju, a Kim se na to uvrijedila.

 

@thetvandmoviequeen Uh ohhh #kardashians #kimkardashian #kourtneykardashian #kimandkourtney #dolceandgabbana #dandg #fypシ #foryou ♬ original sound - Andrew DeVitre

 

Nije to prvi puta da su se Kim i Kourtney posvađale pred kamerama? No je li ovo ipak trenutak u kojem je kap prelila čašu? Prema saznanjima časopisa People, Kourtney ne trebaju više ovakve drame.

Najstarija sestra obitelji ima trenutačno važnije stvari u životu. Usredotočena je na vlastiti posao i brend „Poosh“ i kako saznaju povjerljivi novinski izvori, „ne trebaju joj ni obitelji niti sestre da bi zaradila novac“

Kourtney će uskoro proslaviti prvu godinu braka s bubnjarom Travisom Barkerom, a na putu je i beba pa se čini kao da je odabrala malo drugačije prioritete u životu. 

Kako će se odluka najstarije sestre klana Kardashian-Jenner reflektirati na show? Bez obzira na svađe i trzavice, slavne sestre, na čelu s mamom Kris, uvijek su se držale zajedno pa je ovakva odluka poprilično iznenadila fanove koji redovito prate ovu slavnu obitelj. 

 

 

 

Kourtney Kardashian kourtney kardashian odustaje od showa kourtney izlazi iz kardashian showa Kourtney Kardashian i Travis Barker dolcegabbana kim i kourtney svađa

Još vijesti