Slika nije pronađena

Ne bi bilo čudno da ju je otpratila prije, ali tajming se čini previše slučajan da bi to stvarno bio. Kim i Pete Davidson se sada viđaju već neko vrijeme i svima je jasno da su par, a izgleda da Kim ima problema s ljubomorom i da joj se ne sviđa kada Pete provodi vrijeme s drugim curama.

Iako Kim i Pete Davidson nisu službeno priznali da su u vezi, svima je jasno da jesu. Izlaze na dejtove i izvori bliski paru otkrivaju da su sretni zajedno i da baš uživaju. Zbog toga što njihova veza ipak još nije službena, čini se da je Kim Kardashian malo zabrinuta i nije joj drago što se njen dečko druži s drugim hollywoodskim djevojkama. Točnije, radi se o njegovoj frendici Miley Cyrus. Do nedavno ju je Kim pratila na Instagramu, ali fanovi su uočili da ju je sada otpratila, piše Page Six. Jako čudan tajming. Pogotovo zato što je baš za novu godinu izašao Mileyjin i Peteov veliki specijal.

Iako je s Kim i Peteom sve okej i nedavno su uočeni kako su zajedno otišli na odmor na Bahame, izgleda da Kim nije ni malo sretna što se neka druga djevojka toliko mota oko njenog Peta. Miley i on nikada nisu bili zajedno niti su ikakve glasine o tome kružile, ali Kim je jasno dala do znanja kako ne podržava ovo prijateljstvo.

Ako je mislila kako nitko ovo neće primijetiti, malo se prevarila, fanovi imaju oko sokolovo i vide i najmanju promjenu koju njihovi omiljeni celebovi naprave na društvenim mrežama.

Pogledajte još:

Neobična pravila ponašanja kojih se Kardashian djeca moraju pridržavati: Neka od ovih 11 su luda

Selena je nedavno stavila novu tetovažu - ispada da je to bila zajednička! Evo tko to ima identičnu

Tko su najbogatije manekenke: Ovih 10 cura zarađuju najviše u modeling svijetu!

drama instagram kim kardashian pete davidson

Još vijesti