Galerija Zendaya - 4 Zendaya - 1 Zendaya - 2 +4 Zendaya - 3

Zendaya ne objavljuje često selfije, ali nisu joj niti strani. Prije ih je više voljela objavljivati nego u posljednje vrijeme, ali bez obzira na to, postoje neke lekcije za slikanje same sebe koje možemo naučiti od nje.

Kako poslikati savršeni selfie? Koje su tajne kako na ovakvim fotkama uvijek ispasti što je bolje moguće? Svi imamo dane kada si ne možemo dobro ispasti na fotografiji koliko god da se trudili jer kao da sve radi protiv nas i svaki kut samo ističe neku našu manu. Zendaya se nama možda čini kao savršena osoba, ali i ona sigurno ima dana kada ju muče nesigurnosti. U onim trenucima kada ti ništa ne uspijeva, ne ispadaš na fotografiji dobro koliko bi htjela, možeš se poslužiti trikovima koje očigledno koristi i Zendaya. Izdvajamo ti 6 bitnih stvari kojih se ona drži kod slikanja selfija, a koje će popraviti i tvoje selfije.

Fotkanje Top 5 najčešćih greški koje radimo kada fotkamo s mobitelom – i uništimo si fotke

1.Koristi prirodno svjetlo, a ne umjetno
Zendaya jako često slika fotke po danu, negdje vani, na suncu, uglavnom koristi prirodno svjetlo. Pogotovo možeš iskoristiti zalazak sunca! Ako si i u kući, stani kraj prozora. Bolje će izgledati fotka kada je svjetlo prirodno, a ne kada dolazi od lustera koji će bacati nekada sjenu koja ti neće odgovarati.

 

 

2.Mijenjaj kutove fotkanja
Ako ne izgleda dobro dok ravno držiš mobitel ispred lica, nema veze, nije kraj svijeta. Okreći mobitel u različitim smjerovima, podigni ga pa poslikaj iz ptičje perspektive, spusti ga skroz nisko, okreći ga dok ne dobiješ kut koji ti laska.

 

 

3.Polu otvorena usta kad ne znaš nasmijati se ili ne
Često nas na fotkama muči i što točno napraviti s ustima. Umjetni osmijeh nekada izgleda tako jako umjetno i creepy da to ne dolazi u obzir, a kada smo ozbiljni, izgledamo još gore. Zendayju često možeš vidjeti da na selfijima koristi trik da lagano otvori usta, kao model!

 

 

4.Nemoj se bojati približiti kameru
Neće ti uvijek pozadina biti dobra i možda nekad ne želiš da se vidi na fotografiji, ali si ti izgledaš tako dobro da se jednostavno moraš pofotkati. Približi mobitel! Ti si glavna na fotki i neka se pozadina jedva i vidi. Neće ti lice izgledati debelo ili šire ako približiš mob još malo, samo je bitno i ovdje da pronađeš pravi kut.

 

 

5.Nemoj zaklanjati lice
Zendayju NIKADA nećeš vidjeti na selfijima da pokušava sakriti ili pokriti lice. Nema mobitela, ruku, rekvizita ili bilo čega čime se pokušava sakriti – nemoj ni ti.

 

 

6.Gledaj u kameru
Još jedna stvar koju Zendaya uvijek radi na selfijima je da gleda u kameru. Ne gleda dolje, sa strane, nigdje nego ravno u kameru. Zbog toga na fotkama izgleda samopouzdanije! Nekada ćeš ispasti čudno baš zato jer gledaš negdje sa strane.

 

 

Slika nije pronađena Kul poze za tvoje selfije ispred ogledala – evo kako stajati ili gdje s rukama! Predlažemo ove 4

Zendaya fotke fotkanje selfie savršen selfi kako ispasti dobro na selfiju savjeti od zendayje naučiti od zendaye o fotkanju selfija pravila

Još vijesti