Patricia Baradić

Patricia Baradić ti može biti inspiracija i za ideje za ljetne fotke i za ideje za ljetne outfite. Uvijek joj fotke izgledaju tako dobro da se poželimo odmah transportirati upravo tamo gdje je i ona.

Nadamo se da si čula za ovu djevojku jer njen je Instagram profil toliko divan i inspirativan. Možda ćeš biti malo ljubomorna dok gledaš njene fotografije jer Patricia tako dobro uskladi svoju odjevnu kombinaciju i lokaciju na kojoj se fotka. Profil joj je prepun ljetnih fotografija uz more, a neke od njih možeš i ti pokušati rekreirati ovo ljeto. Treba ti samo neka lijepa ljetna haljina i pogodit ćeš vibe koji na fotkama ima i Patricia. Ljeto je idealno vrijeme da počneš češće objavljivati na Instagramu. Ukoliko živiš na moru ili ideš na more, ovo je 7 ljetnih fotografija koje možeš i ti pokušati rekreirati. Nabaci svoj omiljeni ljetni outfit i pronađi idealnu lokaciju – jer svaku od ovih možeš pronaći gdje god da ljetuješ.

1.Uhvati galeba

 

 

Slika će izgledati kao razglednica! Možda ćeš morati okinuti nekoliko fotografija kako bi uhvatila i galeba ili nekoliko njih, ali vrijedi jer će uz taj mali detalj sve izgledati zanimljivije.

2.Vrata u nekoj jarkoj boji kao pozadina

 

 

Gradići na moru znaju imati tako slatka vrata! Sigurno si ovo već primijetila. Možeš pronaći vrata u različitim jarkim bojama, što je idealno kao pozadina za tvoju ljetnu fotografiju. Patricia je s vratima matchala, ali ti niti ne moraš – fotka će i bez toga izgledati wow.

3.Najljepši grm koji pronađeš

 

 

Osim šarenih vrata, možeš u svakom gradiću pronaći i divne grmove s cvjetićima raznih boja. Može li bolje za ljetnu fotku?

4.U uličici

 

 

Pronaći uličicu u kojoj nema ljudi će biti malo teži pothvat, ali nije nemoguće. Za ovakvu ti fotku ni neće biti dobra neka glavna ulica, već traži one male, usputne. Neće biti identična kao ova koju je pronašla Patricia, ali nema ni veze jer ne mora biti ista.

5.U slatkom kafiću

 

 

Na obali postoji hrpetina kafića, a nekada ćeš za neke koji izgledaju estetično i lijepo morati dati i više novaca za kavu, ali usput ćeš dobiti i lokaciju za novu fotku. Dok šećeš ulicama, bacaj oko na kafiće i sigurno ćeš pronaći ne jedan divan, nego više njih.

6.Pogled

 

 

Vidikovci su idealni za fotkanje! Okej, zahtijevat će vjerojatno malo muke dok se popenješ do njega, ali kada vidiš pogled, isplatit će se. Pogled će ti poslužiti i za fotku!

7.Na stijenama

 

 

Prava umjetnička fotka. Ako želiš i da tvoja izgleda tako, nabaci crno-bijeli filter, to će napraviti ogromnu razliku. Stijene možeš iskoristiti i da staneš na njih i da se iza tebe vidi samo more ili možeš i ovako sjesti ili se nasloniti na njih.

Poziranje Fotografkinja otkriva koje poze trebaš izbjegavati kad se fotkaš – postoje 3 koje su veliko NE

Lokacije u Zagrebu Lokacije u Zagrebu gdje se možeš fotkati za Instagram: 10 mjesta koja vole influencerice

fotkanje fotke ljetne fotke za instagram kako se fotkati gdje se fotkati fotke na moru lokacije na moru Patricia Baradić inspiracija za ljetne fotke

Još vijesti