Slika nije pronađena

Ne želimo da nam poze budu awkward, ali budu upravo baš takve kada pokušamo nešto novo i drugačije. Ovo su 4 poze koje koriste celebovi i influenceri na Instagramu kada žele pokazati svoje outfite, a koje neće izgledati čudno.

Točnije, vjerojatno će ti izgledati čudno i previše namješteno, ali kada uslikaš fotku i kreneš uređivati onu koja ti je najbolje ispala, vidjet ćeš da više i nije tako čudno, samo se nisi navikla vidjeti na ovaj način. Umjesto da uslikaš još jedan selfie na kojem ćeš izgledati kao Hailey Bieber ili Madelaine Petsch u nekoj običnoj i dosadnoj pozi, promjeni malo stvari i isprobaj neku od ove poze.

1.Kao da stavljaš kosu iza uha

Kada ne znaš gdje bi s rukama, najbolja je opcija uvijek raditi nešto s kosom, takve fotke uvijek izgledaju dobro jer se čine spontane. Kreni stavljati kosu iza uhu i zaustavi ruku u toj pozi – izgledat će dobro baš svaki put.

2.Sjedni na pod

Tko kaže da moraš stajati, pogotovo ako imaš jedno od onih velikih ogledala koja se protežu od poda. Možeš staviti noge u jednu stranu ili čak i jednu nogu stopalom nasloniti na ogledalo.

3.Klekni

Ova poza malo djeluje čudno, ali samo trebaš pronaći pravi kut pod kojim ćeš nagnuti ostatak tijela i na koju stranu – i može izgledati dobro. I definitivno će biti malo drugačije.

4.Kao da si krenula napraviti veliki korak u stranu

Poza koja izgleda kao da si krenula napraviti malo veći korak u stranu je mnogima favorit. Ovo je još jedna od onih poza koje djeluju spontano zato što izgleda kao da si uhvaćena u pokretu i zbog toga ju svi toliko vole.

Pogledajte još:

Inspiracija za fotke s dečkom: 7 poza u kojima se možete fotkati i izgledati kao #couplegoals

Poze za fotkanje za Insta idealne za ljeto: Pogledaj 10 ideja ako više ne znaš kako se fotkati!

Poziranje za početnike! Kada ne znaš gdje bi s rukama, a gdje s nogama – ovih 5 poza će te spasiti

poziranje selfie ispred ogledala Poze poze za selfie

Još vijesti