Selfie

Postoje situacije kada nas netko traži fotku, ali umjesto da ju poslikamo u tom trenutku kako smo rekli da budemo, pošaljemo neku od prije na kojoj izgledamo super. E pa slijedi loša vijest. Osoba može lako saznati da si poslala fotku od prije godinu dana!

Ovo ti može biti korisno, ali ti se može i obiti o glavu. Kada ti netko pošalje fotku, ti možeš provjeriti točno vrijeme kada je ona pofotkana. Je li to stvarno tada kako ti je osoba i rekla ili se radi o fotki od prije nekoliko sati ili od prije nekoliko dana. Ovaj ti trik može pomoći da uhvatiš nekoga u laži ako sumnjaš da ti mulja o tome gdje je. Ali nije dobro ako i osoba kojoj ti šalješ fotke zna za ovo.

Slikanje selfija Mjesta i situacije gdje se nikada ne bi trebala slikati – selfie je ovdje nepristojan i opasan

Onda ona tebe može uhvatiti u laži! Nekada je jednostavno takva situacija da iako kažemo da smo sada to pofotkali, nije istina i radi se o fotki od prije. Evo kako provjeriti kada je nastala.

 

@twobrokechicks_ Busted #podcast #australia #twobrokechicks #phonehack #tipsandtricks #lifelesson #bestie #relationship #learnontiktok ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

 

Ovo je otkrila cura na jednom australskom podcastu, a ne znamo zašto za ovo nismo znali prije! Točno ćeš vidjeti datum i vrijeme kada je fotka nastala, u minutu. Kada ti netko pošalje fotku, moraš ju najprije skinuti i spremiti na svoj mob. I zatim ju samo trebaš otvoriti u folderu u kojem je spremljena i pronaći informacije o fotki, Najčešće je to malo slovo 'i' u gornjem desnom kutu. I kada klikneš na to izbacit će ti vrijeme kada je izvedena zadnja izmjena na fotki tj. kada je pofotkana.

Slika nije pronađena Kul poze za tvoje selfije ispred ogledala – evo kako stajati ili gdje s rukama! Predlažemo ove 4

Postoji i način kako prevariti sustav! Samo trebaš screenati sama svoju fotku koju šalješ, a koja je pofotkana nekada prije, i zatim ju u nekoj aplikaciji za obradu fotki cropati, da makneš okvir i sve što se vidi, a ne bi trebalo. I tek ju onda pošalješ. Tako će osoba misliti da je nastala sada.

selfie fotke kako provjeriti kada je pofotkana provjera fotke laže li trik

Još vijesti