Wednesday Addams

Za Jennu su nakon uloge u seriji „Wednesday“ čuli baš svi! Iako ju je ta uloga proslavila i zabavila se na snimanjima, bilo je i trenutaka kada joj nije bilo tako dobro i kada se čak i rasplakala.

Jenna se dala cijela na snimanjima „Wednesday“. Htjela je to odraditi najbolje moguće, a krajnji je rezultat to i pokazao. Serija je postala hit! Toliko se potrudila da je čak odlučila naučiti snimati violončelo kako bi scena u kojoj Wednesday svira, bila što realnija i da se vidi da stvarno ona svira. Uz to, na snimanjima je čak pokupila i koronu, a bile su glasine da je svoj popularni ples otplesala upravo dok je bila bolesna. Bilo je naporno, to je jasno, pogotovo za nju kao glavnu glumicu koja ima najviše scena.

Wednesday Addams Petnaest zanimljivosti o Jenni Ortegi: Koja joj je najdraža serija, koliko je visoka i što je u horoskopu?

U intervju za Variety je otkrila da iako joj je bilo lijepo na snimanjima, bilo je trenutaka kada je bila totalno down. Toliko da je znala imati histerične ispade plakanja. Morala je dolaziti čak i do dva sata prije snimanja na set kako bi se spremila i onda još nakon toga je trebalo odraditi dan snimanja koji je trajao po +10 sati. Nakon snimanja je morala juriti doma na zoom i na predavanja, a neke je dane uz to imala i lekcije za sviranje violončela.

Imala je raspored koji bi svakoga slomio. Posebno ju je ipak uništilo učenje sviranja novog glazbenog instrumenta. Uz sve pripreme za set, imala je i ovu dodatnu. Naučiti svirati „Paint It Black“ nije bilo ni malo lagano. To ju je ubilo u pojam, ali nije htjela odustati ili koristiti drugu osobu koja bi ju zamijenila za tu scenu. Htjela je da to bude baš ona kako bi izgledalo realno. Nije spavala koliko treba i pritisak ju je toliko ubio da je znala histerično plakati tati na telefon. Redatelj ju je ohrabrivao i bio joj podrška pa je to ipak mrvicu olakšalo stvari. Ipak, ne može poreći da joj je snimanje stvarno bilo teško! Nadamo se da joj druga sezona neće biti toliko naporna kao prva i da Wednesday neće svirati nove teške pjesme.

Skriveni detalji i tajne poruke u seriji „Wednesday“ koje ni najveći fanovi nisu odmah skužili Wednesday Addams Duplo pucketanje da se otvori tajna prostorija je poveznica s originalnim filmom gdje likovi pucketaju u ritmu tematske glazbe Imena kreatora showa su našla svoje mjesto u jednoj sceni +6 Broj na Gomezovoj zatvorskoj uniformi je datum rođenja Charlesa Addamsa, koji je kreirao originalne „Addams Family“

jenna ortega Wednesday serija Netflix snimanja glumica iskreno kako je bilo na snimanjima iza kamere

Još vijesti