Wednesday Addams

Nakon što nas je osvojila prva sezona serije „Wednesday“, čini se kao da čekamo stoljećima da izađe i druga. Nikako da bude vani ili da dobijemo datum kada izlazi. Ipak, sada smo saznali nešto novo o drugoj sezoni.

Svatko sigurno ima neku svoju želju za koju želi da se ostvari u drugoj sezoni. „Wednesday“ je definitivno jedna od najpopularnijih novijih Netflixovih serija, a držimo fige da ni druga sezona ne razočara. Jednom kada dođe – jer za sada se još niti ne zna kada bi to moglo biti. Ipak, nije da se na seriji ne radi. Druga se sezona priprema, a kostimografkinja je otkrila i neke detalje koji bi te mogli dodatno razveseliti.

Wednesday Addams Jenna Ortega je imala histerične ispade plakanja tijekom snimanja „Wednesday“ zbog jedne scene

Iako smo se oduševili s Wednesday i načinom na koji ju je Jenna Ortega utjelovila, jednako su nas tako oduševili i njeni roditelji – Morticia i Gomez. Vidjeli smo ih u seriji čak u nekoliko navrata, ali to nam nije bilo dosta! I izgleda da nismo jedini. Fanovi ih u drugoj sezoni žele vidjeti još više i kako se čini, ta će nam se želja i ostvariti.

Kostimografkinja Colleen Atwood je za Variety ispričala puno toga, a detalj koji je zapeo za oko je i da je spomenula kako će Morticia dobiti neke nove odjevne kombinacije. Sada ćemo ju vidjeti u više casual izdanju. Atwood je rekla da će Morticia imati puno outfita, što znači i da ćemo ju više viđati! Druga bi sezona mogla biti i većim dijelom u njihovoj kući, a manje u školi (ako uopće i bude u školi) nego što je bila prva, pa će i roditelji biti češće u prvom planu. Ako su i tebi Morticia i Gomez odlični, onda će ti ovo sigurno biti dobra vijest kao i nama.

Wednesday Addams Skriveni detalji i tajne poruke u seriji „Wednesday“ koje ni najveći fanovi nisu odmah skužili

Wednesday Netflix serija Druga sezona o drugoj sezoni morticia i gomez želja fanova

Još vijesti