Wednesday

Jenna Ortga je za novu sezonu serije dobila promaknuće. Iako će i dalje ostati u glavnoj ulozi, dodijeljena joj je i uloga producenta. Imat će više pravo glasa na to kako će sezona u konačnici izgledati.

Prva sezona serije je bila apsolutni hit. Gledali su ju svi – i većina je i bila oduševljena. Nitko nije očekivao da će ispasti tako dobro. Tim Burton je kao redatelj odradio odličan posao i obitelj Addams je dobila malo drugačiji nastavak. Filmovi koji su izašli o ovoj obitelji do sada se nisu toliko fokusirali na Wednesday. Naravno, uspjehu serije je pomogla i Jenna Ortega koja je odlično utjelovila ovaj lik i dala sve od sebe. Zato je sada za drugu sezonu i promaknuta.

Wednesday Addams Skriveni detalji i tajne poruke u seriji „Wednesday“ koje ni najveći fanovi nisu odmah skužili

Postala je jedna od producenata i imat će malo više glasa o tome kako će serija i njen lik izgledati. U intervjuu za Variety je otkrila jedan detalj o radnji. Nova će sezona biti mračnija i više će ići u smjeru horora nego što je to bio slučaj s prvom sezonom. Jedna stvar koja Jenni nije imala smisla u prvoj sezoni, a koje sada više neće biti je ljubavna priča. U drugoj sezoni se ostavljaju bilo kakvih romantičnih i ljubavnih scena.

Ovo je Jenni prvi put ikada da je producent i želi sve odraditi najbolje moguće. Ispričala je kako je imala razgovore s piscima scenarija i da su se zajedno dogovarali što bi moglo ići u drugu sezonu, a što ne. Osim izostanka ljubavnih i romantičnih elemenata, Jenna je rekla da želi vidjeti nove odjevne kombinacije, nove likove i nešto totalno novo u priči u drugoj sezoni. Zvuči dobro! Kada će doći ta druga sezona? Nažalost, ove godine još ništa. Ne zna se točno, ali u planu je tek za 2024. godinu.

Wednesday Addams Jenna Ortega je imala histerične ispade plakanja tijekom snimanja „Wednesday“ zbog jedne scene

Wednesday Netflix serija nova sezona Druga sezona jenna ortega kako će izgledati što se zna obitelj addams

Još vijesti