Galerija Wednesday Addams Jenna Ortega - 1 Jenna Ortega - 2 +3 Jenna Ortega - 3

„Wednesday“ obara rekorde gledanosti na Netflixu! Serija je toliko dobra da joj nitko ne može odoljeti. Glavna uloga pripala je Jenni Ortegi i pretvorila je u trenutno najveću hollywoodsku zvijezdu.

Jenna Ortega je trenutno glavna i to sve zahvaljujući ulozi Wednesday Addams. Oduševila je ljude ulogom i kako ju je dobro odglumila i odmah po izlasku serije postala jedna od najvećih mladih hollywoodskih zvijezda. Do sada nitko nije ni čuo za nju, iako se godinama bavila glumom, a sada nema osobe koja ne zna njeno ime. Ispred nje je blistava budućnost, a Wednesday je sigurno samo jedna od uloga po kojima ćemo ju pamtiti. S obzirom da ne znamo puno o njoj, vrijeme je da ju malo bolje upoznamo. Tko je to točno Jenna Ortega? Donosimo ti 15 zanimljivih činjenica o ovoj mladoj glumačkoj zvijezdi.

Wednesday Fan serije poželio istetovirati Wednesday: Ljudi se valjaju od smijeha kad vide tetovažu

1.Jenna Ortega ima samo 20 godina! Rođena je 27. rujna 2002. godine. Po horoskopu je Vaga.
2.Bavi se glumom još od malih nogu, od kad je imala 9 godina, a uloga Wednesday Addams ju je najviše proslavila. Osim u ovoj seriji gledali smo ju i u seriji „You“ gdje je glumila Ellie, kao i u „Jane the Virgin“ gdje je glumila mladu Jane. Osim u te dvije serije, glumila je još u puno toga, ali ovdje je bila najupečatljivija i najveće su šanse da si ju baš u njima vidjela.

 

 

3.Opsjednuta je serijom „Stranger Things“. U jednom je intervjuu priznala da je vjerojatno najveći fan na svijetu.
4.Njen omiljeni hobi je pisanje. U slobodno vrijeme, voli pisati svašta, od eseja preko skripti za filmove do dnevnika i svega ostalog.
5.Osim „Stranger Thingsa“ obožava gledati i kulinarske emisije. Želi naučiti kuhati i ovo joj pomaže u tome.
6.Obožava jesti čokoladu.
7.Voli gledati i Disney crtiće, a najdraži joj je „Kralj lavova“.
8.Kakva je Jenna kao osoba u stvarnom životu? Priznala je da bi samu sebe najbolje opisala kao prilično sarkastična i da ima crni smisao za humor.

 

 

9.Ona je zapravo prva Disneyjeva latino princeza. Dala je glas princezi Isabeli u animiranoj seriji s Disney Channela „Elena of Avalor“.
10.Otkrivena je na Facebooku. Kada je imala 7 godina, njena ju je mama snimala dok je imala dramatični monolog, to objavila i uskoro joj se javio agent i pozvao ju na kasting za njenu prvu ulogu.
11.Za ulogu Wednesday se toliko posvetila da je naučila svirati violončelo. Kada u seriji Wednesday svira, to stvarno svira Jenna.

12.Napisala je knjigu! 2021. godine je izdala svoju prvu knjigu pod nazivom „It’s All Love: Reflections for Your Heart and Soul“. Knjiga je o njoj kao mladoj latino djevojci u Hollywoodu.
13.Kao mala, imala je jako čudan hobi, nešto što bi se svidjelo i Wednesday. Radila je autopsije na mrtvim gušterima koje je pronašla u vrtu.
14.Prije snimanja serije je bila vegan, ali je tijekom snimanja serije morala početi jesti meso, jaja i sve ostalo zbog toga što su snimali u Rumunjskoj, a tamo su to glavne namirnice. Jednostavno nije imala izbora.
15.Zapravo je prilično niska – ima svega 155 centimetara.

Glumci iz Netflixove serije Koji lik iz serije „Wednesday“ totalno odgovara tvom horoskopskom znaku?

wednesday addams jenna ortega o glumici tko je jenna ortega zanimljivosti činjenice informacije

Još vijesti