Slika nije pronađena

Fanovi serije 'Euphoria', pripremite se za ludnicu jer su dvije zvijezde iz ovog hit HBO showa upravo primijećene zajedno i skroz se čini kao da bi mogli biti u vezi.

Prvo, upozoravamo fanove filma 'The Kissing Booth' da se možda neće previše radovati zbog ove vijesti jer radi se o Zendayi i Jacob Elordiju koji su otišli na malo putovanje u Grčku preko vikenda. Vijest je zaista odjeknula kad je par završio u pozadini fotografije jednog turista na Instagramu, dok su bili u posjetu Akropoli.


Zendaya je također na Instagramu objavila glumca kako se druži s njezinim psićem Noonom i budite oprezni prije nego što pogledate ovaj video jer bi to, sasvim moguće, moglo biti najslađe što ste ikad vidjeli.


Zendaya je najvjerojatnije proslavila svoj 23. rođendan u Grčkoj, a Jacob nije jedini prisustvovao. Na rođendanskom partyju glumice viđeni su i Zendayin stilist, Law Roach, i njezin kolega, Darnell Appling. Naravno, to što su viđeni zajedno potaknulo je glasine o ljubavnoj vezi. Pretpostavlja se da su i Zendaya i Jacob trenutno samci. Dok je Jacob ranije bio u vezi s kolegicom iz filma 'The Kissing Booth', Joey King, čini se da su tu vezu raskinuli. U međuvremenu, godinama su u tajnosti držali činjenicu da Zendaya izlazi sa Spidermanom, Tom Hollandom, ali njih dvoje nikada ni nisu službeno potvrdili vezu, a Tom je viđen ranije ovog ljeta kako se druži s obiteljskom prijateljicom.

Vijest o potencijalnoj vezi očito je brzo pogodila Twitter i, naravno, svatko ima svoje mišljenje vezano uz to...
Foto: IMDb/ Twitter/ Instagram/ YouTubeScreenshot

M.S.K.

Pogledajte još:

Fanovi '13 razloga' su toliko napadali jednu od glumica da je morala obrisati profile na društvenim mrežama

Justin Bieber se otvorio fanovima u emotivnom Instagram postu! Otkrijte što vam je poručio

Fan napao Arianu Grande da na nastupima ne pjeva uživo – moraš vidjeti što mu je odgovorila

veza ljubav Grčka celebrity zabava Zendaya jacob elordi