Galerija Jacob Elordi +0 Jacob Elordi

Čini se kako glumci ne glume baš uvijek samo u onim filmovima i serijama u kojima žele. Nekada ih njihovi menadžeri uguraju i u projekte koji tim glumcima i nisu baš dragi, ali moraju ih odraditi.

Jednako kako se tebi nekada ne da ići u školu, tako se nekada ni glumcima ne da glumiti u nekim filmovima. Izgleda da u ovoj karijeri i nije sve tako bajno kako ti se možda čini. Nekada moraju glumiti i u filmovima i serijama koje im se ne sviđaju – jer je to dobro za njihovu karijeru ili ih se prevarom nekako nagovori, dajući im lažna obećanja. Čini se da se u takvoj situaciji našao i Jacob Elordi. Trenutno je u fokusu zbog uloge Elvisa Presleyja u filmu „Priscilla“. O ovom filmu pričaju svi!

Kylie Jenner Neravna šminka ili loše stavljeni fileri: Usne Kylie Jenner su na udaru kritika

U okviru promocije, glavni glumci daju intervjue, a Jacob je u svojima jako iskren. U intervjuu ga GQ je tako iskreno rekao koju je svoju prijašnju ulogu posebno mrzio. Biti Noah Flynn, točnije glumiti u filmovima „The Kissing Booth“. Od svega, to je jedna uloga koju jako nije htio.

 

 

„Nisam htio raditi te filmove“, rekao je u intervjuu. „Ti su filmovi smiješni“, dodao je. Pristao je na ulogu u njima jer mu je obećano da ako odglumi jedan takav film, da će sljedeća uloga biti ono što želi. To se nije dogodilo jer je na kraju morao odraditi čak tri „Kissing Bootha“. Smetalo je što mu na setu nisu dali ni da doda neke svoje originalne ideje. Ovo nije prvi put da je Jacob otvoreno pričao protiv „Kissing Bootha“.

Jacob Elordi Ljudi su iznenađeni jer su napokon skužili koliko je Jacob Elordi visok – njegova je visina glavna tema

Već je u ranijim intervjuima priznao da je htio odustati nakon prvog filma i da mu se nije sviđalo što non stop mora biti bez majice. Možda su mu u lošem sjećanju i ostali jer je nakon prvog nastavka prekinuo vezu s Joey King, s kojom je glumio ljubavnu vezu i u sljedeća dva nastavka.

jacob elordi kissing booth najgora uloga mrzi jednu ulogu Glumac iskreno svoj film koji mrzi

Još vijesti