Možeš li zamisliti da Natea glumi bilo tko drugi? Ni mi. Iako Jacob vjerojatno neće sada odustati od te uloge, zbog jedne stvari misli da će njegov lik izgubiti na vjerodostojnosti.

Jacob Elordi je već jednom pričao da mu je uloga Natea super i da mu čak niti ne smeta što toliko mora biti bez majice, jer to je ipak nešto što je bitno u karakterizaciji ovog lika. Međutim, sada je otkrio da ga jedna stvar oko Natea zbunjuje i da zbog toga nije siguran koliko će ga dugo još moći dobro glumiti. Glumačka postava ove serije sudjelovala je na događanju 'Academy Museum of Motion Pictures' gdje su na crvenom tepihu također dali intervjue, a posebno je zanimljiv onaj koji je dao Jacob za Vanity Fair i gdje se osvrnuo na svoju ulogu i njegove godine.

Slika nije pronađena Jacob Elordi je u 'Euphoriji' i filmovima UVIJEK bez majice – ispričao je u kojoj situaciji ga to smeta

Da, godine su ono što Jacob smatra velikim problemom. Glumac trenutno ima 24 godine, a glumi srednjoškolca i tu vidi mogući problem. Misli da postaje prestar za glumiti srednjoškolca i da će se to uskoro i previše vidjeti u seriji.

 

 

Nada se da će uskoro Nate prestati hodati srednjoškolskim hodnicima i da će krenuti u novu fazu svog života, koja god ona bila. Nakon završetka srednje, Jacob vidi Natea u malo čudnom scenariju: 'Mislim da će imati farmu, samo će sve ostaviti iza sebe i otići'. Nije pričao s redateljem o novoj sezoni i ne zna još što će se dogoditi s Nateom, samo se nada da je srednjoškolski Nate polako na putu u prošlost, rekao je za Deadline. Jedna od ideja koju je imao za sudbinu svojeg lika je i da bi možda mogao postati cvjećar! Jacob stvarno ima bujnu maštu.

Slika nije pronađena KVIZ: Koji si lik iz serije 'Euphoria'?

jacob elordi Euphoria nate celebrity

Još vijesti