Slika nije pronađena

Zadnje pojavljivanje uživo Zaca Efrona iznenadilo je i zabrinulo fanove. Nitko nije slušao što govori, svi su samo gledali u njegovo lice i pokušavali skužiti priviđa li im se ili tu stvarno nešto nije kako treba.

Bilo da ti je Zac Efron dobro poznat još iz starih dana kada je glumio u 'High School Musiclu' i '17 Again' ili si bacila oko na njega u novije doba kada pak opet niže uspjehe, ali ovog puta dokumentarcem 'Down to Earth with Zac Efron', kada vidiš njegovo posljednje pojavljivanje uživo, bit će ti jasno da tu nešto nije kako treba biti. Cure su oduvijek padale na njega, pratio ga je dobar izgled bez obzira na to koliko imao godina. U zadnje je vrijeme nosio bradu, pa ju je brijao, pa opet nosio – ali u svakoj je verziji izgledao top.

Sve do sada. Kada se za Dan planeta Zemlje pojavio na live videu koji je išao na Facebooku, nitko nije slušao što govori, svi su gledali u njegovo lice. Pojavljuje se u videu nakon 1:50 minute.

Očigledno je da je radio nešto na vilici i da je četvrtastija nego ikada prije, ali jasno je i da mu lice izgleda napuhano i da to više nije to. Nikome nije sjeo ovaj novi izgled. Fanovi ne žele vjerovati da je to stvarno napravio jer mu nikako nije bilo potrebno, ali ovaj oblik lica trenutno je popularan i hrpa celebova ide na plastične operacije kako bi dobila to što više izraženo četvrtasto lice.

Kada jednom krenu s takvim promjenama, puno celebova ne staje i nastavlja raditi zahvate, sve dok stvarno postanu u potpunosti neprepoznatljivi. Nadamo se da to neće biti i slučaj sa Zacom.

Pogledajte još:

Pjevačica je objavila u potpunosti golu fotku bez trunke editiranja – želi skrenuti pažnju na nešto važno

Tko je bio najzgodiniji dečko na svijetu one godine kada si se ti rodila? Provjeri!

Jesu li Kylie i Hailey Bieber drage ili baš i ne? Konobarica ocjenjuje ponašanje poznatih - neki bi te mogli iznenaditi!

lice celebrity Glumac plastična operacija Zac Efron

Još vijesti