Cole Sprouse

Na Instagramu je zabranjeno objavljivati gole fotke, jer on sve takve sadržaje briše. Kako je Colu Sprousu uspjelo objaviti takvu fotku i da ju još uvijek nisu maknuli? Svi se pitaju, ali fotka je legendarna.

Glumac je itekako dobro šokirao svoje pratitelje, ali na pozitivan način, ako je suditi po komentarima. Posljednja fotka nije nešto što je itko očekivao. Da će Cole Sprouse objaviti golu fotku na Instagramu? Očekivali bismo to od puno ljudi, ali ne i od njega. Ovaj glumac ne objavljuje često selfije, ali kada ga objavi, onda je to pun pogodak. A na posljednjem je pokazao puno više od svog lica. Uz opis 'Dobro jutro mom promo timu' objavio je goli selfie.

 

 

Tim koji mu radi PR i brine se da promocija njega kao glumca prolazi što bolje, sigurno je imao mali srčani udar. Dok nisu bolje pogledali. Iako u teoriji je objavio golu fotku, jasno je da je photoshopirana i da to nije njegovo tijelo.

Kylie Jenner Šaljivo ili jako neprimjereno? Badić koji je nosila Kylie Jenner 'pokazuje' puno previše

Fotka je u manje od dana sakupila preko 4.5 milijuna lajkova, a u komentarima se svi zezaju. Ovakva luda ideja bi samo njemu mogla pasti na pamet. Ono što sve posebno čudi je da Instagram još uvijek, 15 sati nakon objave, nije maknuo fotku. I drago nam je da nije jer ovo je biser kakav se ne viđa često.

Slavne osobe prije nego su postale poznate vs. danas: Koliko su se promijenili? [FOTO] Justin Bieber prije vs. sada Demi Lovato PRIJE Demi Lovato SADA +14 Khloé Kardashian PRIJE

Cole Sprouse gola fotka instagram slavni pokazao previše foto

Još vijesti