Galerija Khloe Kardashian 5.Khloe Kardashian +0 Khloé Kardashian PRIJE

Nisu se micali jedno od drugoga! Khloe Kardashian nema baš sreće u ljubavi. Tristan Thompson i ona u vezi su već godinama, ali s puno prekida, sve zbog njegovih indiskretnih prevara. Sada je toj vezi kraj, a Khloe dalje traži ljubav.

I dok Kim sada hvata odvjetnike i doktore kao potencijalne partnere za sljedeću vezu, Khloe je bacila oko na poznatog glumca. Za vikend su Kardashian sestre bile u Milanu, gdje se održava Fashion Week, tjedan mode koji posjećuju brojni zaljubljenici u modu. Prisustvovale su revijama, družile se s poznatim facama, a posebno je svima zapelo za oko koliko su Khloe i jedan poznati glumac bili bliski. Michele Morrone, poznat po ulozi u Netflixovom filmu '365 Days', postao je miljenik djevojaka, a izgleda da je miljenik i Khloe Kardashian. Njih se dvoje nisu odvajali jedno od drugog, a čak i kada su pozirali za fotku, djelovali su vrlo prisno.

 

 

Fotografi su ih za vikend svako malo mogli uhvatiti zajedno, a baš zbog toga što su djelovali toliko prisno, fanovi su odmah krenuli s teorijama da se tu nešto događa. Mali dodiri među njima nisu prošli nezapaženo, a svima se čini da bi se tu moglo dogoditi nešto više, i ne mogu biti sretniji zbog Khloe, koja nikako nema sreće u ljubavi.

 

 

Mnogi misle da bi njih dvoje bili totalno moćni par. S obzirom da se još ne prate na Instagramu, vjerojatno je da su se u Milanu tek bolje upoznali. Fanovi se nadaju da će ovo postati prava ljubavna priča.

 

 

Bili bi sladak par!

Kim Kardashian Frizura koju svi nosimo 'po doma' postala nova opsesija Kim Kardashian - samo nju nosi [FOTO]

Kylie Jenner Kylie Jenner pokazala kako joj izgleda ormar - i ostavila sve bez teksta

Khloe Kardashian slavni veza dečko poznati glumac foto

Još vijesti