Slika nije pronađena

Editiranje tijela da izgleda što idealnije i bez trunke nepravilnosti, skrivanje prištića, celulita, stavljanje šminke, sve je to normalno napraviti prije objave fotki na Instagramu. Zbog toga mislimo da celebovi uvijek izgledaju wow, a istina je da su samo dobro sredili fotku.

Popularna pjevačica Lizzo koristi svoju popularnost  i utjecaj koji ima da širi što bolje i što pozitivnije poruke među mladima. Uvijek ističe važnost toga kako se svatko treba osjećati ugodno u svom tijelu, kakvo god ono bilo i kako god izgledalo. Želi da se standardi ljepote koji vladaju prestanu toliko nametati kao ono kako bi svatko trebao izgledati, jer ako ne izgleda tako, ne smatra se zgodnim. Lizzo se ne boji pokazati svoje tijelo točno onakvim kakvo je, iako ne zadovoljava današnje standarde ljepote. Ona se u njemu osjeća ugodno i želi i druge potaknuti na takvo razmišljanje. Sada je na Instagramu objavila fotku na kojoj je u potpunosti gola, i samo ima šalicu, a fotku nije ni mrvicu uredila.

Htjela je pokazati se u potpuno prirodnom izdanju. Iako se radi o suradnji koju ima s brendom Dove, poruka koju šalje je i dalje u fokusu. U opisu je napisala da bi inače prije objave uredila fotku i učinila da joj koža izgleda glatkom, kao i da bi popravila trbuh, ali za ovu priliku nije ništa dirala. Kako na Instagramu, tako i na TikToku, često dijeli poruke o tome da je svačije tijelo njegovo i da nitko drugi nema pravo komentirati ga i vrijeđati. Neki će možda misliti da je ova fotka ipak malo previše, ali ako se i jedna osoba bude osjećala bolje i samopouzdanije u svojoj koži zbog nje – i to je nešto.

Pogledajte još:

Tko je bio najzgodiniji dečko na svijetu one godine kada si se ti rodila? Provjeri!

Jesu li Kylie i Hailey Bieber drage ili baš i ne? Konobarica ocjenjuje ponašanje poznatih - neki bi te mogli iznenaditi!

Fotka koju je objavila Billie Eilish u par dana postala jedna od najlajkanijih u povijesti Instagrama

poruka gola fotka objava bez editiranja instagram Lizzo

Još vijesti